Scaune

Scaun Edward

Dimensiuni standard:
  • W 49 / D 53 / H 99 - dimensiuni gabaritice - fara brate
  • W 59 / D 53 / H 99 - dimensiuni gabaritice - cu brate

Informațiile despre finisaje, cheltuieli de expediere și termene de livrare se comunica prin email sau telefonic

Telefon: 0744.390.004
Email: contact@stejarmasiv.ro

Solicita informatii despre Scaun Edward

Pentru a obtine mai multe informatii despre produsul Scaun Edward, va rugam sa completati datele de mai jos iar un reprezentant Mobilă Lemn Masiv – Mobel Amadeus va va contacta in cel mai scurt timp.

Culori disponibile
White Wash

White Wash

White Mat

White Mat

Verounder

Verounder

Soft Laquer

Soft Laquer

Old Brown

Old Brown

New Grey

New Grey

Kiezel

Kiezel

Gerookt

Gerookt

French Antik

French Antik

English Antik

English Antik

Corn Antik

Corn Antik

Corn Antik Neff

Corn Antik Neff

Cabana

Cabana

Black Mat

Black Mat

B-Finish

B-Finish

Basic Oak

Basic Oak

Antik Grey

Antik Grey

Detalii scaun Edward

Pentru aranjamente interioare sau exterioare care implică eleganța, fără a face rabat la calitate și rezistență, acest model de scaun Edward oferă soluții foarte reușite.

Se pot atașa brațe pentru acest model ceea ce îl recomandă ca așezare atât de-a lungul mesei cât și pe capete. Poate fi finisat într-o gamă largă de culori, iar alegerea tapițeriei poate schimba total încadrarea sa în stilul dorit. Piele naturală, stofă sau piele ecologică, sunt opțiuni care alături de culoare potrivesc excelent pe o plajă largă de curente de design utilizarea acestui model de scaun. Are o rezistență deosebită în utilizare, fiind produs integral din stejar, iar fibra lemnului este un atu incontestabil.

Poate fi echiparea perfectă pentru masa Britain ( citește articolul despre terasă –Scaunul Edward – stejar masiv cu lire pe spatar si tapiterie ) sau pentru un model rustic-industrial ca și masa X-Ray. Pentru masa Britain în special se alege modelul de scaun Edward de către cei care preferă mobila stil, dar evită sculpturile cu detalii mărunte.

În funcție de dimensiunile gabaritice puteți calcula numărul de locuri disponibile la masă, considerând 60 de cm ca spațiu suficient ergonomic pentru fiecare ocupant.

Acest model de scaun Edward se poate fabrica cu șezut din lemn, opțiune disponibilă și pentru scaunul Cello, însă credem că forma sa actuală este cea mai potrivită. Modelul de scaun Dijon are o cu totul altă alură și poate servi mai bine unei astfel de alegeri.

Comanda minimă pentru modelul de scaun Edward este de 4 bucăți, pentru alegerea finsajelor. Livrarea se face ambalat cu protecții de folie și bule, câte 2 bucăți în cutii de carton pentru varianta fără brațe și o piesă ambalată individual pentru forma de scaun Edward cu brațe.