Toate produsele prezentate în acest catalog sunt produse de fabrică în serie pentru export, executate direct de fabricile din Baia Mare si Satu Mare.

Imaginile și dimensiunile prezentate sunt cele disponibile din producția de serie, destinată exportului. Nu producem mobila la comandă unicate. Oferim posibilitatea de a achiziționa produse destinate preponderent exportului, cu limitarea de model și dimensiuni afișate pe catalogul online www.stejar-masiv.ro. 

Blogul www.stejarmasiv.ro (revista online dedicata lemnului în general) și catalogul online www.stejar-masiv.ro fac parte din portofoliul SC Mobel Amadeus SRL, Baia Mare.

SC Mobel Amadeus SRL este entitatea persoana juridică care comercializează aceste produse pe teritoriul României și are drepturi de prezentare pentru toate aceste modele.

Pentru comenzile ferme provenite de la clienții de pe teritoriul României, referitor la produsele prezentate în acest catalog online, condițiile comerciale sunt următoarele:

  • termeni si conditiicomunicarea pentru cotația de pret, disponibilitatea și termnul de livrare se va face exclusiv prin email. Puteti obtine informații pe email despre orice produs apăsând butonul Solicita informatii
  • SC MOBEL AMADEUS SRL nu furnizează liste de prețuri sau modele și nici nu informeaza sub nici o formă despre stocul de produse.
  • toate comenzile din Romania se produc suplimentar cu seriile destinate exportului, iar termenul standard de livrare este cuprins între 4-6 saptamani.
  • la plasarea unei comenzi ferme, se vor furniza toate datele de facturare și livrare ale beneficiarului și se va stabili clar finisajul și culoarea produsului/produselor. Pentru comanda ferma se achită un avans de 30 % din contravaloarea facturii proforme, prin ordin bancar.
  • diferenta de plata se achita la livrare prin ramburs sau prin ordin de plata în ziua expedierii.
  • prețurile sunt exprimate EXW Baia Mare și nu conțin cheltuielile de expediere. La preturile comunicate prin email se adauga TVA, pentru toate facturile emise pe teritoriul României, conform legislației.
  • alegerea finisajului și a culorilor nu modifică prețul final sub nici o formă.
  • termenul de garanție standard este de 12 luni de la data emiterii facturii finale.
  • SC Mobel Amadeus SRL este răspunzător pentru orice defect de fabricație și va repara/transporta pe cheltuiala sa toate defectele care cad în sarcina producătorului, de finisaj sau material.
  • SC Mobel Amadeus SRL nu este răspunzător pentru defecte suferite de utilizarea sau manipularea necorespunzătoare, dar va oferi contra cost suport în timpul garanției și post garanție, pentru remedierea defectelor în limita posibilităților.