Termeni si conditii.

Toate produsele prezentate în acest catalog sunt modele de fabrică, produse în serie pentru export, executate direct de fabricile din Baia Mare si Satu Mare.

Imaginile și dimensiunile prezentate sunt cele disponibile din producția de serie, destinată exportului. Nu producem mobila la comandă după modele unicate. Oferim posibilitatea de a achiziționa produse destinate preponderent exportului, cu limitarea de model și dimensiunile standard afișate pe catalogul online MobelAmadeus.ro

Toate comenzile de produse sunt personalizate prin opțiunile de alegerea a finisajului, aplicat pe forma standard de masă. Dimensiunea este o altă opțiune, la alegere, uneori putând fi fabricate piese cu valori diferite de cele standard afisate. Lățimea meselor poate ajunge la 120-130 cm, în funcție de model. Lungimea maximă este de 400 cm, pentru anumite modele și în condiții care trebuiesc stabilite prin contact direct – telefon sau email.

Blogul www.stejarmasiv.ro (revista online dedicata lemnului în general) și catalogul online MobelAmadeus.ro fac parte din portofoliul SC Mobel Amadeus SRL, Baia Mare.

SC Mobel Amadeus SRL este entitatea persoana juridică care comercializează aceste produse pe teritoriul României și are drepturi de prezentare pentru toate aceste modele.

Datele de identificare ale companiei sunt : RO 29457770, J24/1085/2011, adresa sediului social – Baia Mare, Transilvaniei 6/23, Maramureș, administrator – Pop Calin Ioan.

Pentru comenzile ferme provenite de la clienții de pe teritoriul României, referitor la produsele prezentate în acest catalog online, condițiile comerciale sunt următoarele:

 • termeni si conditii

  Termeni si conditii

  comunicarea pentru cotația de pret, disponibilitatea și termenul de livrare se va face exclusiv prin email. Puteti obtine informații pe email despre orice produs apăsând butonul Solicita informatii. 

 • Considerăm achiziția de mobila din lemn masiv ca fiind un demers ce are nevoie de contact direct, prin telefon sau email, produsele fiind personalizate și finisate specific pentru fiecare comandă în parte.
 • SC MOBEL AMADEUS SRL nu furnizează liste de prețuri sau modele și nici nu informeaza sub nici o formă despre stocul de produse.
 • Toate comenzile din Romania se produc concomitent cu seriile destinate exportului, iar termenul standard de livrare este cuprins între 4-6 saptamani.
 • la plasarea unei comenzi ferme, se vor furniza toate datele de facturare și livrare ale beneficiarului și se va stabili clar finisajul și culoarea produsului/produselor.
 • Personalizarea produselor comandate duce la restricționarea opțiunii de retur în 14 zile, aplicată vânzării la distanță. Dreptul de a returna un produs – reglementări UE
 • Pentru comanda ferma se achită un avans de 30 % din contravaloarea facturii proforme, prin ordin bancar.
 • diferenta de plata se achita înainte de livrare prin ordin de plata în ziua expedierii.
 • Nu agreem plățile ramburs pentru că evităm expedierea prin curieri. Mobila se transportă prin serviciile unei case de expediții, fără transbordarea produselor între fabrică și destinație.
 • prețurile sunt exprimate EXW Baia Mare și nu conțin cheltuielile de expediere. La preturile comunicate prin email se adauga TVA 19%, pentru toate facturile emise pe teritoriul României, conform legislației.
 • alegerea finisajului și a culorilor nu modifică prețul final.
 • termenul de garanție standard este de 12 luni de la data emiterii facturii finale.
 • SC Mobel Amadeus SRL este răspunzător pentru orice defect de fabricație și va repara pe cheltuiala sa ( inclusiv cheltuielile de transport tur-retur ) toate defectele care cad în sarcina producătorului, de finisaj sau material, așa cum este declarat aici în secțiunea de ” Termeni si conditii
 • SC Mobel Amadeus SRL nu este răspunzător pentru defecte suferite de utilizarea sau manipularea necorespunzătoare, dar va oferi contra cost suport în timpul garanției și post garanție, pentru remedierea defectelor în limita posibilităților.

Contact :Contact

Email – contact@stejarmasiv.ro sau calin@stejarmasiv.ro

Telefon  – +40.744.390.004 – Luni – Vineri 08:00 – 16:00 .