Masa fixa din stejar masiv

Masa X-Ray

Dimensiuni standard:
  • 240 cm x 100 cm x 78 cm
  • 260 cm x 100 cm x 78 cm
  • 280 cm x 100 cm x 78 cm
  • 300 cm x 100 cm x 78 cm

Informațiile despre finisaje, cheltuieli de expediere și termene de livrare se comunica prin email sau telefonic

Telefon: 0744.390.004
Email: contact@stejarmasiv.ro

Solicita informatii despre Masa X-Ray

Pentru a obtine mai multe informatii despre produsul Masa X-Ray, va rugam sa completati datele de mai jos iar un reprezentant Mobilă Lemn Masiv – Mobel Amadeus va va contacta in cel mai scurt timp.

Culori disponibile
Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Detalii Masa X-Ray

Material pentru blat la masa X-Ray – lemn de cer masiv – detalii privitoare la aspectul fibrei lemnului – Lemn de cer

Am publicat în revista online Stejarmasiv.ro un articol pentru această modelul de Masa X-Ray la momentul apariției și nu credem că o descriere poate explica ceva mai mult decât imaginile.

Greutatea piciorului depinde de dimensiunile blatului și este calculată pentru satisface toate cerințele de stabilitate. Am evitat îngreunarea suplimentară prin secționarea plăcii centrale în două și echiparea individuală a celor două tălpi. Grosimea plăcilor de bază este calculată ca și balast pentru a compensa simplitatea structurii totale. Acest format este destinat pentru blaturi mari, cu lungimi peste 240 cm, putând echipa chiar și blaturi cu lungimea de 300 cm. La solicitari atipice, putem construi chiar și peste aceasta dimensiune, până în 400 cm.

Culoarea din imagine este corelată cu aspectul metalic al piciorului, fiind foarte apreciată la târgurile internaționale. Alegeți masa X-Ray pentru amenajări interioare moderne, în stil industrial, dar și pentru variante clasice, unde suplețea structurii oferă ergonomie la superlativ.

Și modelul Kraken este recomandat celor care preferă lungimi de blat mari, peste 300×100 cm, ca alternativă la acest model. Scaunele Quadrant sau Tabak/Roxy sunt ideale pentru amenajări elegante.


Personalizarea fiecărei mese, ca dimensiuni și culoare/finisaj este atributul cel mai important în baza căruia ne dorim un contact direct. Considerăm că sunt necesare discuții și recomandări după ce ne transmiteți preferințele și oferirea unei soluții unice, potrivite 100% cu ceea ce visați să dețineți în amenajarea dumneavoastră.

Folosiți butonul ”Solicită Oferta” – vom comunica rapid și complet oferta de preț, termenul de livrare și opțiunile pentru particularizarea solicitată.

Email – contact@stejarmasiv.ro sau telefon – 0744.390.004 ( între orele 8:00 și 16:00 în zilele lucrătoare)