Scaune

Scaun Leeta

Dimensiuni standard:
  • W 51 / D 68.5 / H 102 - dimensiuni gabaritice

Informațiile despre finisaje, cheltuieli de expediere și termene de livrare se comunica prin email sau telefonic

Telefon: 0744.390.004
Email: contact@stejarmasiv.ro

Solicita informatii despre Scaun Leeta

Pentru a obtine mai multe informatii despre produsul Scaun Leeta, va rugam sa completati datele de mai jos iar un reprezentant Mobilă Lemn Masiv – Mobel Amadeus va va contacta in cel mai scurt timp.

Culori disponibile
White Wash

White Wash

White Mat

White Mat

Soft Laquer

Soft Laquer

Old Brown

Old Brown

French Antik

French Antik

English Antik

English Antik

Corn Antik

Corn Antik

Corn Antik Neff

Corn Antik Neff

Black Mat

Black Mat

B-Finish

B-Finish

Antik Grey

Antik Grey

Detalii scaun Leeta

Modelul de scaun Leeta este definit de simplitate. Simplitatea unui scaun este amplificată estetic de componența elementelor constructive.

Un șezut și un spătar plus 4 picioare de regulă pot oferi surprize estetice cu condiția micilor variații dimensionale și de formă. Acest model de scaun Leeta este extrem de confortabil și prin forma de clepsidră a spătarului conferă o tușă de aspect distinct pentru aranjamentul interior pe care îl deservește.

Butonii Chesterfield sunt plusul de valoare ce marchează clar că modelul de scaun este unul dintr-o clasă superioară, iar finisajul picioarelor din lemn masiv întregeste aspectul surprinzător de simplu și totodată distinctiv. Spătarul are tapițeria încheiată cu cheder în loc de ținte decorative pentru a-l face potrivit atât pentru amenajările rezidențiale, cât și pentru cele Horeca, distinse. Lemnul picioarelor este subțire, filiform, pentru a evidenția o siluetă destinată echipării cu cât mai multe locuri pe lungimea mare a unui blat de masă.

Modele de mese recomandate: