Masa fixa din stejar masiv

Masa Lombardo

Dimensiuni standard:
  • 180 cm x 100 cm x 77 cm
  • 200 cm x 100 cm x 77 cm
  • 220 cm x 100 cm x 77 cm
  • 240 cm x 100 cm x 77 cm

Informațiile despre finisaje, cheltuieli de expediere și termene de livrare se comunica prin email sau telefonic

Telefon: 0744.390.004
Email: contact@stejarmasiv.ro

Solicita informatii despre Masa Lombardo

Pentru a obtine mai multe informatii despre produsul Masa Lombardo, va rugam sa completati datele de mai jos iar un reprezentant Mobilă Lemn Masiv – Mobel Amadeus va va contacta in cel mai scurt timp.

Culori disponibile
Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Detalii masa Lombardo

Stejarul sălbatic este materialul din care este construită masa Lombardo, iar designul este completat de feroneria metalică vizibilă, cu scop decorativ. Greutatea mesei inspiră robustețe, iar liniile drepte, aproape colțuroase, sunt destinate să completeze un design rustic, cu inflexiuni industriale. Modelul de masă Lombardo poate fi asortat cu scaune model Quadrant pe rama metalică cu piele naturală sau cu scaune de tip Dijon, din stejar masiv.

Stejarul sălbatic are diferențe de coloratură în fibră, irepetabile de la un lot de cherestea la celălalt. Imperfecțiunile lemnului sunt naturale și pot fi evidențiate sau estompate la finisaj. Aveți la dispoziție alegerea pentru finisaj a mai multor variante de evidențiere a fibrei lemnului. Crăpăturile de fibră și nodurile sunt frecvente pe acest tip de lemn, iar utilizarea pentru mese este relativ recentă și necesită un proces de selecție riguroasă a materiei prime, pentru a preveni deformările ulterioare.

Stejarul sălbatic este cunoscut ca și lemn de cer, sau pentru vorbitorii de limbă engleză este wild oak. Culorile deschise pun în valoare cel mai bine acest model de masă, iar alegerea pentru masa Lombardo este bine să corespundă unei afinități pentru designul nordic, în concordanță cu amenajarea interioară pe acest stil. Feroneria metalica vizibilă aduce un aport estetic inedit și familiar celor obișnuiți cu stilul industrial.

Am scris despre diferențele de estetică și asemănările mesei Aurelio și Lombardo în revista online www.stejarmasiv.ro