Scaune

Scaun Roxy

Dimensiuni standard:
  • W 61 cm / D 76.5 cm / H 106 cm - dimensiuni gabaritice exterioare

Informațiile despre finisaje, cheltuieli de expediere și termene de livrare se comunica prin email sau telefonic

Telefon: 0744.390.004
Email: contact@stejarmasiv.ro

Solicita informatii despre Scaun Roxy

Pentru a obtine mai multe informatii despre produsul Scaun Roxy, va rugam sa completati datele de mai jos iar un reprezentant Mobilă Lemn Masiv – Mobel Amadeus va va contacta in cel mai scurt timp.

Culori disponibile
Antik Grey

Antik Grey

White Wash

White Wash

White Mat

White Mat

Verounder

Verounder

Soft Laquer

Soft Laquer

Old Brown

Old Brown

New Grey

New Grey

Kiezel

Kiezel

Gerookt

Gerookt

French Antik

French Antik

English Antik

English Antik

Corn Antik

Corn Antik

Corn Antik Neff

Corn Antik Neff

Cabana

Cabana

Black Mat

Black Mat

B-Finish

B-Finish

Basic Oak

Basic Oak

Detalii scaun Roxy

Modelul de scaun Roxy este perechea pentru amenajare a banchetei cu același nume, și cu toate că aspectul final poate induce în eroare, tapițeriile aplicate sunt doar stofe. Aspectul de piele Buffalo este conferit de stofa Madagascar, iar rezultatul face ca acest model de scaun Roxy, împreună cu bancheta să reprezinte soluția unei alegeri perfecte pentru cei care doresc o alternativă la piele naturală.

Aparținând unei game de scaune cu spătar evazat, modelul de scaun Roxy poate fi echipat cu inel pe dosul spătarului pentru aspect estetic, însă și funcțional. Grosimea spătarului face dificilă prinderea cu o singură mână pentru a poziționa scaunul când se așează un ocupant, iar inelul oferă o soluție practică de repoziționare cu prindere comodă. Mesele rotunde din gama Britain sau Kraken pot fi cele mai indicate pentru a fi echipate cu acest tip de scaun.

În funcție de aranjamentul interior, acest model de scaun, poate fi tapițat cu diverse variante de stofă, astfel încât să corespundă stilului încăperii. Recomandăm ca scaunele să fie ultimele achiziționate, tocmai pentru că pot fi personalizate ușor. Se poate opta pentru un finisaj diferit al lemnului și o stofă anume care să evidențieze întreaga mobilă aleasă pentru acea încăpere.

Scaunul Tabak este constructiv similar cu modelul de scaun Roxy, cu o diferența de dimensiune de 5 cm, mai puțin. În funcție de aranjamentul dorit se poate opta pentru unul dintre cele două modele, considerând ergonomic un spațiu mai mare decât 60 de cm, de blat de masă, pentru scaunul model Roxy.

Echiparea cu inel pe spatele spătarului este opțională și se poate alege ca finisaj argintiu sau baroc (alamă antichizată). Cuiele de fixare a stofei vor fi alese pentru a corespunde cu stofa și finisajul inelului.

Bancheta Roxy este forma derivată din scheletul clasic de scaun cu șezutul alungit sub formă de banchetă. Se poate construi și colț dacă situația o impune. Citește acest articol pentru a afla mai multe despre modelele de banchete și scaunele din care derivă.