Masa fixa din stejar masiv

Masa Renaissance

Dimensiuni standard:
  • 200 cm x 100 cm x 78 cm
  • 220 cm x 100 cm x 78 cm
  • 240 cm x 100 cm x 78 cm

Informațiile despre finisaje, cheltuieli de expediere și termene de livrare se comunica prin email sau telefonic

Telefon: 0744.390.004
Email: contact@stejarmasiv.ro

Solicita informatii despre Masa Renaissance

Pentru a obtine mai multe informatii despre produsul Masa Renaissance, va rugam sa completati datele de mai jos iar un reprezentant Mobilă Lemn Masiv – Mobel Amadeus va va contacta in cel mai scurt timp.

Culori disponibile
Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Detalii Masa Renaissance

Masa Renaissance este construită pe același principiu ca și masa Gloucester, însă fără legătura dintre picioare, la nivelul pardoselii. Am convenit cu partenerii externi care dețin designul mesei să eliminăm legătura dintre picioare, modificând forma bazei picioarelor pentru un contact mai bun cu solul. Dimensiunile mai reduse la care se comandă această masă nu impun neapărat legătura, aceasta putându-se monta le cererea expresă. Imaginile cu legătura intre picioare sunt dintr-o serie anterioara.

Opțiuni constructive pentru blat –  2 cm grosime cu bordura de 4 cm, dublata sau 3 cm grosime cu bordura de 6 cm, dublata.

Masa Renaissance este parte din categoria meselor elegante, strunjirea picioarelor conferă o alură aristocratică și se recomandă evidențierea acestei structuri de susținere și echiparea cu scaune care să nu estompeze admirarea ei. Alegeți scaune dintre modelele : Como, Brugge sau Tabak la care prin selectarea inspirată a tapițeriei puteți încadra întreg aranjamentul mai bine în stilul dorit.

Recomandăm ca dimensiunea să nu fie mai redusă de 200×100 cm pentru blatul mesei pentru a-i păstra proporțiile dimensionale. Pentru mese mai simple recomandate pentru spații reduse puteți opta către modelele Provence/Madrid sau Porto. Masa Renaissance, la fel ca si modelul Gloucester sunt parte din aceeași familie cu masa Firenze, care are picioarele duble ca număr și montate pe colțurile blatului.

Masa Reinassance echipează sala de degustări a Cramei Ceptura – Citește articolul –Masa pentru crama din Ceptura – sala de degustări vinuri Davino