Toate informațiile disponibile la aceasta adresă și la derivațiile ce provin din adresa www.stejarmasiv.ro și www.mobelamadeus.ro sunt deținute și se află în proprietatea SC Mobel Amadeus SRL, cu sediul în Baia Mare.

Cod Unic de Înregistrare – RO 29457770

Registrul Comerțului – J24/1085/2011

Persoana de contact –  Pop Călin – 0744.390.004

Scopul principal al acestui catalog online este de a informa și de a pune la dispoziția persoanelor fizice sau juridice detalii despre produse fabricate 100% în România. Acestea au predominant destinația pentru export, însă pot fi comercializate pe baza de comanda individuală și pe teritoriul României. Ne dorim ca cei interesați să aibă acces la produse cu același nivel de calitate ca și cele destinate partenerilor externi, în condiții de fabricație identice, în regim de produse disponibile direct din fabrică.

Nu dispunem de showroom la fabrică sau magazine de prezentare pe teritoriul României, nici nu intenționăm să întreprindem demersuri în acest sens. Nu intenționăm să deschidem colaborări pentru distribuție, toate produsele sunt disponibile doar pentru comerțul pentru comenzi individuale, pe teritoriul României.

Suntem deschiși colaborării cu designeri de interioare sau arhitecți, în prezent avem contact cu peste 50 de entități distincte din această categorie.

Vizitarea fabricilor este strict interzisă din motive ce țin de procedeele de fabricație și finisaj. În mediul online vom oferi toate informațiile disponibile, de ordin tehnic, cât și imagini pentru produsele fabricate de noi, atât înainte de comandă, cât și pe parcursul derulării acesteia și înainte de livrare. Garanția produselor este de 12 luni, însă putem furniza și soluții post-garanție strict referitor la produsele fabricate de noi.

Nu intermediem comerțul cu produse provenite de la persoane fizice din România sau străinătate, nu recondiționăm mobila și nici nu putem oferi servicii de consultanță pentru design sau amenajări interioare.

Revista online accesibilă la adresa www.stejarmasiv.ro este un demers gratuit pentru a facilita accesul la informații de portofoliu sau de contact pentru meșteri individuali, arhitecți sau designeri. Informațiile publicate provenite de la aceștia despre lucrările proprii sunt în totalitate răspunderea lor, administratorii site-ului nu se ocupa de verificarea lor și nici nu își asumă garantarea serviciilor acestora în eventualitatea contactării lor. Recomandăm ca relațiile comerciale cu alte entități să fie tratate cu atenție, precauție și responsabilitate.

Citeșteși despre alte secțiuni – Condiții de livrare, Garanție și Utilizare, Termeni și Condiții