Masa fixa din stejar masiv

Masa Kraken Full Oak

Dimensiuni standard:
  • 180 cm x 90 cm x 78 cm
  • 180 cm x 100 cm x 78 cm
  • 200 cm x 100 cm x 78 cm
  • 220 cm x 100 cm x 78 cm
  • 240 cm x 100 cm x 78 cm
  • 260 cm x 100 cm x 78 cm
  • Dimensiune maximă 320x120 cm - la comandă

Informațiile despre finisaje, cheltuieli de expediere și termene de livrare se comunica prin email sau telefonic

Telefon: 0744.390.004
Email: contact@stejarmasiv.ro

Solicita informatii despre Masa Kraken Full Oak

Pentru a obtine mai multe informatii despre produsul Masa Kraken Full Oak, va rugam sa completati datele de mai jos iar un reprezentant Mobilă Lemn Masiv – Mobel Amadeus va va contacta in cel mai scurt timp.

Culori disponibile
White Wash

White Wash

White Mat

White Mat

Verounder

Verounder

Soft Laquer

Soft Laquer

Old Brown

Old Brown

New Grey

New Grey

Kiezel

Kiezel

Gerookt

Gerookt

French Antik

French Antik

English Antik

English Antik

Corn Antik

Corn Antik

Corn Antik Neff

Corn Antik Neff

Cabana

Cabana

Black Mat

Black Mat

B-Finish

B-Finish

Basic Oak

Basic Oak

Antik Grey

Antik Grey

Detalii Masa Kraken Full Oak

Modelul de masa Kraken Full Oak este fabricat integral din stejar masiv, atât blatul de grosime de 2,8 cm si brodura dublata, cât și piciorul.

Bordura lungă poate avea profilul neregulat sau drept ca opțiuni de personalizare gratuite alături de finisajul pentru lemn.

Masa Kraken Full Oak este realizată din lemn masiv de stejar atent selecționat, uscat natural minim 12 luni în stivă pentru detensionare naturala a fibrelor, apoi în uscător profesional timp de 6-8 săptămâni. Prelucrarea cu utilaje de ultimă generație și timpul scurt scurs de la scoaterea cherestelei din uscător până la finisaj păstrează caracteristicile lemnului fără deformare și asigură stabilitatea produsului pentru un termn greu de precizat, care excede cu mult garanția de 24 de luni oferită de noi, ca producător.

Oferim mai multe opțiuni pentru acest model, de configurare, putând alege și echiparea blatului cu picior metalic. Masa Kraken este modelul de referință, un best-seller de-a lungul ultimilor 10 ani, atât pe piața vest europeană cât și în România. Am descris aceste opțiuni în articolul dedicat variantelor de masa Kraken și masa Kraken Full Oak publicat în revista StejarMasiv.ro

Pe aceeași idee putem oferi forme dreptunghiulare de blat dar și rotunde sau pătrate. Vezi varianta de Masa Kraken Rotunda


Personalizarea fiecărei mese, ca dimensiuni și culoare/finisaj este atributul cel mai important în baza căruia ne dorim un contact direct. Considerăm că sunt necesare discuții și recomandări după ce ne transmiteți preferințele și oferirea unei soluții unice, potrivite 100% cu ceea ce visați să dețineți în amenajarea dumneavoastră.

Folosiți butonul ”Solicită Oferta” – vom comunica rapid și complet oferta de preț, termenul de livrare și opțiunile pentru particularizarea solicitată.

Email – contact@stejarmasiv.ro sau telefon – 0744.390.004 ( între orele 8:00 și 16:00 în zilele lucrătoare)