Masa fixa din stejar masiv

Masa Firenze

Dimensiuni standard:
  • 200 cm x 100 cm x 78 cm
  • 220 cm x 100 cm x 78 cm
  • 240 cm x 100 cm x 78 cm
  • 260 cm x 100 cm x 78 cm

Informațiile despre finisaje, cheltuieli de expediere și termene de livrare se comunica prin email sau telefonic

Telefon: 0744.390.004
Email: contact@stejarmasiv.ro

Solicita informatii despre Masa Firenze

Pentru a obtine mai multe informatii despre produsul Masa Firenze, va rugam sa completati datele de mai jos iar un reprezentant Mobilă Lemn Masiv – Mobel Amadeus va va contacta in cel mai scurt timp.

Culori disponibile
Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Detalii Masa Firenze

Masa Firenze este construită pe același principiu ca și masa Renaissance, folosind 4 piloni pentru rigidizarea suportului de masă. Nu mai este o masa Trestle sau Bridge, ci o interpretare nouă a unui concept clasic, folosind strunjirea picioarelor ca element de design.

Opțiuni constructive pentru blat –  2 cm grosime cu bordura de 4 cm, dublata sau 3 cm grosime cu bordura de 6 cm, dublata.

Masa Firenze este parte din categoria meselor elegante, strunjirea picioarelor îi conferă o alură aristocratică și se recomandă evidențierea acestei structuri de susținere și echiparea cu scaune care să nu estompeze admirarea ei. Alegeți scaune dintre modelele : Como, Brugge sau Tabak la care prin selectarea inspirată a tapițeriei puteți încadra întreg aranjamentul mai bine în stilul dorit.

Recomandăm ca suprafața să nu fie mai redusă de 200×100 cm pentru blatul mesei pentru a-i păstra proporțiile dimensionale. Dimensiunea maximă construibilă pentru a se sprijini pe 4 picioare este de 260×100. Dimensiuni mai mari se pot construi doar pentru blaturi începând de la 360×100 până la 400×110 cm, pentru a permite celor 6 picioare care vor susține blatul să aibă distanță decentă între ele.

Pentru blaturi de la 260 cm până la 340 cm lungime impedimentul major al sistemelor de picioare clasice, amplasate pe colțurile blatului este că ajung să fie mult prea apropiate. Masa Firenze expiră eleganță și trebuie avut grijă ca designul și proporțiile să nu compromită un design foarte pretențios.

Pentru mese mai simple recomandate pentru spații reduse puteți opta către modelele Provence/Madrid sau Porto.