Scaune

Scaun Dijon din stejar

Preturi

Preturile sunt exprimate in Lei si includ TVA

  • 1 buc Scaun Dijon, perna detașabilă inclusă 831 lei TVA inclus
Dimensiuni standard:
  • W 45 / D 56 / H 101 - dimensiuni gabaritice

Informațiile despre finisaje, cheltuieli de expediere și termene de livrare se comunica prin email sau telefonic

Telefon: 0744.390.004
Email: contact@stejarmasiv.ro

Solicita informatii despre Scaun Dijon din stejar

Pentru a obtine mai multe informatii despre produsul Scaun Dijon din stejar, va rugam sa completati datele de mai jos iar un reprezentant Mobilă Lemn Masiv – Mobel Amadeus va va contacta in cel mai scurt timp.

Culori disponibile
White Wash

White Wash

White Mat

White Mat

Verounder

Verounder

Soft Laquer

Soft Laquer

Old Brown

Old Brown

New Grey

New Grey

Kiezel

Kiezel

Gerookt

Gerookt

French Antik

French Antik

English Antik

English Antik

Corn Antik

Corn Antik

Corn Antik Neff

Corn Antik Neff

Cabana

Cabana

Black Mat

Black Mat

B-Finish

B-Finish

Basic Oak

Basic Oak

Antik Grey

Antik Grey

Detalii – Scaun Dijon

Modelul de scaun Dijon fabricat din stejar masiv și echipat cu pernă detașabilă este replica unui model clasic, tradițional. Forma este consacrată și este expresia robusteții simple, trainice.

Legătura în formă de H dintre picioare rigidizează structura scaunului pentru a-i conferi o durată de utilizare de ordinul deceniilor. Este practic indestructibil, iar utilizarea acestui tip de scaune pentru amenjările HORECA asigură trăinicia utilizării pentru perioade îndelungate, în condiții de uz regulat, intens.

Se potrivește minunat în combinație cu masa Farmer, masa Provence sau masa Rustic. Modelul de scaun a fost prezentat in revista online dedicata lemnului – Scaun din Stejar Dijon

Pentru modele complementare de scaune poate fi asociat cu modelul de scaun Cello sau Edward

Considerăm că alături de gama de mese Britain în culori bine alese poate oferi o surpriză de aranjament extrem de elegantă. Vintage White, cu efect de vopsea crăpată, aplicată pe scaune și masă este o alegere care și pe noi ne-a surprins, venită din partea unui designer cu viziune. Îl găsiți pe prispa restaurantului de la Conacul Maldăr, într-un finisaj negru mat, cu luciu de 5%.

Comanda minimă este de 4 bucăți pentru a beneficia de alegerea finisajelor. Ambalarea pentru modelul de scaun Dijon se face în cutii de carton, cu elementele protejate de folie, câte 2 piese într-o cutie. Expediem pe teritoriul României doar prin transport direct, fără transbordări.