Scaune

Bancheta Roxy

Dimensiuni standard:
  • 190 x 150 x 90
  • 220 x 150 x 90
  • 320 x 150 x 90

Informațiile despre preț, finisaje și termene de livrare se comunica prin email sau telefonic

Telefon: 0744.390.004
Email: contact@stejarmasiv.ro

Solicita informatii despre Bancheta Roxy

Pentru a obtine mai multe informatii despre produsul Bancheta Roxy, va rugam sa completati datele de mai jos iar un reprezentant MobelAmadeus.ro va va contacta in cel mai scurt timp.

Culori disponibile

Detalii Bancheta Roxy

Din mâini pricepute, cu experiență de peste 10 ani în tapițeriile cu piele și stofă, iese modelul de banchetă Roxy cu butoni Chesterfield pe spătar.

Structura este din lemn masiv, iar brațele sunt decorate cu ținte decorative vintage. Alegerea acestui tip de banchetă se potrivește pentru interioare cu stil, elegante și poate echipa birouri sau camere de living ori biblioteci. Folosim la fel de pricepuți stofă sau piele naturală, finisată manual înainte de croire. Se lucreaza peste 15 ore doar pentru partea de butoni Chesterfield și fiecare banchetă Roxy este produsă unicat, manual.

Pielea este de tip Buffalo, cu textură naturală, respectând tradiția meșterilor din vechime în ceea ce privește tratamentul și prelucrarea pielii brute de vită.

Imaginea pentru bancheta Roxy din prezentare este pentru un produs tapițat cu stofă care imită excelent pielea Buffalo. Sunt disponibile mai multe variante de tapițerie. Alegerea finisajelor pentru lemn se poate asorta cu modelul de masă preferat. Recomandăm pentru acest tip de bancheta modelele de mese – Britain, Dallas sau Detroit. Varianta de masa Kraken este o alegere inspirată, mai ales cu bordura neregulată.

Culorile disponibile pentru pielea naturală sunt din paletarul clasic, Bordeaux Vintage sau Old Brown.