Masa Rotunda

Masa rotunda Xavier

Dimensiuni standard:
  • D120 cm x 78 cm
  • D130 cm x 78 cm
  • D140 cm x 78 cm
  • D150 cm x 78 cm
  • D160 cm x 78 cm

Informațiile despre finisaje, cheltuieli de expediere și termene de livrare se comunica prin email sau telefonic

Telefon: 0744.390.004
Email: contact@stejarmasiv.ro

Solicita informatii despre Masa rotunda Xavier

Pentru a obtine mai multe informatii despre produsul Masa rotunda Xavier, va rugam sa completati datele de mai jos iar un reprezentant Mobilă Lemn Masiv – Mobel Amadeus va va contacta in cel mai scurt timp.

Culori disponibile
Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Detalii masa rotunda Xavier

O soluție apărută pentru a completa modelul de masa Xavier – varianta de masa rotunda Xavier este soluția pentru a echipa un blat rotund de masă. Sunt ambele exponente ale curentului rustic-industrial, combinând frumusețea lemnului de cer cu suplețea suportului central fabricat din metal.

Pentru lemn puteti alege oricare dintre finisajele de mai sus, iar la metal sunt disponibile opțiuni de culoare pentru finisaj -Negru Industrial, Metal Natur, Cupru, Auriu sau Argintiu.

Un designer de interioare va găsi pentru acest model de masa rotunda Xavier oportunitatea prezentării într-un aranjament interior complementar folosind fie scaune cu structura din lemn ca și modelul Simply, fie tapițate cu stofă ca și modelul Leeta ori Sandy, fie pe structură metalică ca și modelul Quadrant.

Blatul se construiește din lemn masiv de cer, cu grosimea de 2 sau 3 cm, având bordura dublată la 4, respectiv 6 cm. Masivitatea aparentă contribuie la o estetică deosebită, fără a îngreuna bugetul celui care o achiziționează și reducând pericolul deformării structurale a lemnului masiv. Stabilitatea în timp este o preocupare constantă și guvernează soluțiile tehnice folosite. Gama de dimensiuni disponibile este cea mai mare, pentru o masă cu blat rotund, permițând adaptarea ușoară a piciorului conform dimensiunii blatului care poate porni de la 120 cm și poate ajunge până la 180 cm.