Scaune

Scaun Cello din stejar

Dimensiuni standard:
  • W 46/ D 58 / H 97 - dimensiuni gabaritice exterioare

Informațiile despre finisaje, cheltuieli de expediere și termene de livrare se comunica prin email sau telefonic

Telefon: 0744.390.004
Email: contact@stejarmasiv.ro

Solicita informatii despre Scaun Cello din stejar

Pentru a obtine mai multe informatii despre produsul Scaun Cello din stejar, va rugam sa completati datele de mai jos iar un reprezentant Mobilă Lemn Masiv – Mobel Amadeus va va contacta in cel mai scurt timp.

Culori disponibile
Antik Grey

Antik Grey

White Wash

White Wash

White Mat

White Mat

Verounder

Verounder

Soft Laquer

Soft Laquer

Old Brown

Old Brown

New Grey

New Grey

Kiezel

Kiezel

Gerookt

Gerookt

French Antik

French Antik

English Antik

English Antik

Corn Antik

Corn Antik

Corn Antik Neff

Corn Antik Neff

Cabana

Cabana

Black Mat

Black Mat

B-Finish

B-Finish

Basic Oak

Basic Oak

Descriere scaun Cello

Modelul de scaun Cello, este o varianta de scaun Crossback, care are originile pierdute în timp și a fost fabricat sub diferite variante de multți producători internaționali. Se pot diferenția aceste modele prin caracteristicile dimensionale ale elementelor componente, însă definitoriu pentru acest model de scaun Cello este X-ul din structura spătarului. Acest element de design permite integrarea scaunului în aranjamente interiore unde picioarele mesei au forma de X sau derivate, cum ar fi masa Kraken sau Farmer.

Pentru o amenajare interioara cu masa Provence extensibila și scaune Cello puteti citi articolul – Amenajare interioară cu masa Provence și scaune Cello

Indiferent dacă stilul abordat este clasic sau modern avantgardist, modelul de scaun Cello poate echipa atât mese din stejar masiv cât și modele aparținând stilului rustic industrial, care încorporează elemente metalice, ca design sau structurale.

Alegerea finisajului pentru acest model de scaun, la partea de lemn poate fi completată cu o selecție a tapițeriei. Pielea naturală sau stofa ori pielea ecologică, combinate cu culorile disponibile pentru lemn pot oferi rezultate surprinzător de diferite. Imaginile de detalii, realizate dupa piese livrate în Romania ofera sugestii în acest sens.

Consultați Lista de prețuri și contactați-ne pentru detalii constructive, de finisaj și estimări de costuri de expediere. Orice produs fabricat de noi se va livra doar prin transportator direct, fără transbordare. Pentru modelul de scaun Cello ambalarea se face câte 2 bucăți într-o cutie, iar comanda minimă este de 4 bucăți pentru a alege caracteristicile de finisaj și stofă.