Masa fixa din stejar masiv

Masa Leeds

Dimensiuni standard:
  • 200 cm x 100 cm x 78 cm
  • 220 cm x 100 cm x 78 cm
  • 240 cm x 100 cm x 78 cm

Informațiile despre finisaje, cheltuieli de expediere și termene de livrare se comunica prin email sau telefonic

Telefon: 0744.390.004
Email: contact@stejarmasiv.ro

Solicita informatii despre Masa Leeds

Pentru a obtine mai multe informatii despre produsul Masa Leeds, va rugam sa completati datele de mai jos iar un reprezentant Mobilă Lemn Masiv – Mobel Amadeus va va contacta in cel mai scurt timp.

Culori disponibile
Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Detalii Masa Leeds

Masa Leeds este un model pregătit pentru Târgul Internațional de Mobila de la Milano 2016, unde a fost remarcată în special de cei care preferă designul minimalist. Nu este un produs conceput pentru a se încadra în mod special în segmentul industrial, deși piciorul este echipat cu placa metalică de 10 mm grosime.

Stabilitatea este cea care dictează utilizarea metalului ca bază pentru piciorul amplasat central. Rigiditatea structurii este excepțională, datorită tehnicilor constructive care s-au aplicat. Un atu la care masa Leeds excelează este lejeritatea amplasării scaunelor pe tot perimetru mesei. Soluția de picior central minimizat elimină inconvenientul picioarelor aflate pe colțurile mesei.

Dimensiunea minimă este un subiect flexibil la acest model, putând fi calculate și executate variante de blaturi cu redimensionarea piciorului conformă.

Opțiuni de personalizare

Grosimea disponibilă pentru blat este de 2 sau 3 cm, iar alegerea culorii și a finisajului nu implică costuri suplimentare.

Suprafața blatului poate fi antichizată prin evidențierea imperfecțiunilor naturale, deși culorile deschise sunt cele mai potrivite.

Alternative pentru acest model sunt variantele elegante – masa pătrată Britain sau cea minimalista industrială masa X-Ray

Am prezentat această masă pentru prima dată într-un articol dedicat meselor din lemn de cer în revista online www.stejarmasiv.ro