Masa fixa din stejar masiv

Masa Medieval

Preturi

Preturile sunt exprimate in Lei si includ TVA

  • 240 cm x 100 cm x 78 cm (10 persoane) 6312 lei
Dimensiuni standard:
  • 200 cm x 100 cm x 78 cm
  • 220 cm x 100 cm x 78 cm
  • 240 cm x 100 cm x 78 cm
  • 260 cm x 100 cm x 78 cm
  • Dimensiuni la comanda

Informațiile despre finisaje, cheltuieli de expediere și termene de livrare se comunica prin email sau telefonic

Telefon: 0744.390.004
Email: contact@stejarmasiv.ro

Solicita informatii despre Masa Medieval

Pentru a obtine mai multe informatii despre produsul Masa Medieval, va rugam sa completati datele de mai jos iar un reprezentant Mobilă Lemn Masiv – Mobel Amadeus va va contacta in cel mai scurt timp.

Culori disponibile
White Wash Grey

White Wash Grey

Antique Grey

Antique Grey

Wenge

Wenge

Vintage White

Vintage White

Vintage Mint Mat

Vintage Mint Mat

Vintage Lemon

Vintage Lemon

Vintage Aubergine

Vintage Aubergine

Peeble

Peeble

Old White

Old White

Old Brown

Old Brown

Noble Brown

Noble Brown

Natural White

Natural White

Natural Oak

Natural Oak

Modern Grey

Modern Grey

Middle Brown

Middle Brown

Loam

Loam

Kent Dark

Kent Dark

French Antique

French Antique

Corn Antique Glossy

Corn Antique Glossy

Coffee

Coffee

Chester

Chester

Cherry

Cherry

Capucino

Capucino

Cabana

Cabana

Black Mat

Black Mat

Belgique Antique

Belgique Antique

Basic Oak

Basic Oak

Descriere Masa Medieval

Producem modelul de masa Medieval cu convingerea că forma suportului de blat va include majoritatea preferințelor pentru design a iubitorilor de lemn și rustic industrial. X-ul stilizat cu suportul metalic pătrat central permite fixarea unei grinzi de lemn ca legătură între cele 2 picioare ale mesei. Dacă blatul va depăși ca dimensiune 260×100 cm, este necesară introducerea unui al treilea picior.

Metalul poate fi vopsit în câmp electrostatic, după sablare cu nisip, în toată paleta RAL disponibilă. Lemnul grinzii de legătură este stejar masiv, însă construim acest element în sistem cutie, pentru a evita supraîncărcarea ca greutate și pentru reducerea costurilor, desigur. Acest model de picior, cu care echipăm Masa Medieval, are elemente comune cu mesele Farmer, Rustic, Sigma sau Xenia. Alegeți să vedeți și aceste modele, avem convingerea ca amenajarea dvs poate găsi soluția perfectă în portofoliul nostru de produse.

Blatul poate avea bordura lungă dreaptă sau neregulat organică. Grosimea blatului, pe toată suprafața este de 2,8 cm, cu bordura dublată la 5,6 cm. Alegerea finisajului pentru lemn nu modifică costul final al mesei. Oferim mai multe opțiuni de finisare, în afară de culoare, care se referă la structurarea suprafeței prin periere sau nivelul de luciu al lacului.

Echiparea mesei cu scaune își va găsi soluția cu siguranță între modelele pe structură din lemn – Dijon sau Simply ori cele tapițate – Quadrant – piele naturala – Tabak – stofă

Am publicat prezentarea pentru masa Medieval în paginile revistei online StejarMasiv.ro – Masa Medieval – ultimul model produs la fabrica din Baia Mare


Personalizarea fiecărei mese, ca dimensiuni și culoare/finisaj este atributul cel mai important în baza căruia ne dorim un contact direct. Considerăm că sunt necesare discuții și recomandări după ce ne transmiteți preferințele și oferirea unei soluții unice, potrivite 100% cu ceea ce visați să dețineți în amenajarea dumneavoastră.

Folosiți butonul ”Solicită Oferta” – vom comunica rapid și complet oferta de preț, termenul de livrare și opțiunile pentru particularizarea solicitată.

Email – contact@stejarmasiv.ro sau telefon – 0744.390.004 ( între orele 8:00 și 16:00 în zilele lucrătoare)