Masa fixa din stejar masiv

Masa Oak Glass

Dimensiuni standard:
  • 200 cm x 100 cm x 78 cm
  • 220 cm x 100 cm x 78 cm
  • 240 cm x 100 cm x 78 cm

Informațiile despre finisaje, cheltuieli de expediere și termene de livrare se comunica prin email sau telefonic

Telefon: 0744.390.004
Email: contact@stejarmasiv.ro

Solicita informatii despre Masa Oak Glass

Pentru a obtine mai multe informatii despre produsul Masa Oak Glass, va rugam sa completati datele de mai jos iar un reprezentant Mobilă Lemn Masiv – Mobel Amadeus va va contacta in cel mai scurt timp.

Culori disponibile
Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Descriere Masa Oak Glass

Material pentru blat la masa Oak Glass – lemn de cer masiv – detalii privitoare la aspectul fibrei lemnului – Lemn de cer

Masa Oak Glass este prima prezentată din acest tip de asociere dintre sticla si lemn și am avut retineri pentru a o prezenta din cauza afinității clienților pentru sticlă și dificultatea expedierii unui produs singular prin curieratul românesc. Sper să reușim să ambalăm suficient de bine acest tip de picioare pentru a le proteja și pentru a ajunge intacte la destinație.

Pentru echiparea cu scaune sunt disponibile variante integrale din lemn ca și Dijon, metal/piele – Quadrant sau tapițerie – Tabak

Recomandăm ca dimensiunea blatului să nu depășească pentru masa Oak Glass 240 x 100 cm pentru a se păstra proporțiile dimensionale dintre forma picioarelor și a blatului. Este un model similar cu masa Catedra, cu toate că transparența suportului pentru blat mută întreaga atenție către fibra frumoasă a stejarului sălbatic. Prinderea metalică care fixează sticla acrilică este securizată în mai multe puncte și permite o utilizare în poziție fermă.

Pentru finisaj recomandăm să se aleagă soluțiile care nu acoperă fibra lemnului în totalitate. Nuanțele de miere sunt fabuloase, insa și culorile închise, din zona brun sau roșcat pot fi o alegere inspirată. Potrivirea mesei în contextul unei amenajări interioare este extrem de ușoară și facilă, trebuind doar să alegeți culoarea lemnului în concordanță cu celelalte piese de lemn pe care le dețineți.