Masa fixa din stejar masiv

Masa Matthias

Dimensiuni standard:
  • 180 cm x 100 cm x 77 cm
  • 200 cm x 100 cm x 77 cm
  • 220 cm x 100 cm x 77 cm
  • 240 cm x 100 cm x 77 cm
  • 260 cm x 100 cm x 77 cm
  • 300 cm x 100 cm x 77 cm

Informațiile despre finisaje, cheltuieli de expediere și termene de livrare se comunica prin email sau telefonic

Telefon: 0744.390.004
Email: contact@stejarmasiv.ro

Solicita informatii despre Masa Matthias

Pentru a obtine mai multe informatii despre produsul Masa Matthias, va rugam sa completati datele de mai jos iar un reprezentant Mobilă Lemn Masiv – Mobel Amadeus va va contacta in cel mai scurt timp.

Culori disponibile
Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Descriere Masa Matthias

Pentru modelul de masa Matthiass-a pornit folosind ca bază masa Cologne, cu picior central. Din aceeași gama face parte și modelul de masa Leeds, însă materialele constructive diferă. Opțiunea pentru metal este o soluție ce conferă robustețe, în cazul mesei Cologne, însă este mult mai rafinată în cazul constucției piciorului de la masa Matthias. Rotunjirea extremității înguste a piciorului central metalic conferă o fluiditate aparte acestui model, pe care recomandăm să nu îl echipați cu scaune pe toate fețele, pentru a păstra vizibilă forma suportului de blat.

Aparte de masa Leeds, care este mult mai caldă prin utilizarea predominantă a lemnuluiși prin urmare este recomandată spațiilor rezidențiale, modelul de masa Matthias poate fi un birou, masa de dining sau de conferința., utilizabilă cu precădere în zona mobilării pentru companii.

Recomandăm alegerea unui finisaj deschis, evitarea culorilor de acoperire și axarea pe frumusețea fibrei. Scaunele cele mai frumoase care pot echipa aceasta masă pot fi Quadrant, Tabak ori Majestic.