Masa fixa din stejar masiv

Masa Block

Dimensiuni standard:
  • 180 cm x 100 cm x 77 cm
  • 200 cm x 100 cm x 77 cm
  • 220 cm x 100 cm x 77 cm
  • 240 cm x 100 cm x 77 cm

Informațiile despre finisaje, cheltuieli de expediere și termene de livrare se comunica prin email sau telefonic

Telefon: 0744.390.004
Email: contact@stejarmasiv.ro

Solicita informatii despre Masa Block

Pentru a obtine mai multe informatii despre produsul Masa Block, va rugam sa completati datele de mai jos iar un reprezentant Mobilă Lemn Masiv – Mobel Amadeus va va contacta in cel mai scurt timp.

Culori disponibile
Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Descriere masa Block

Masa Block aparține colecției 2019, prezentată la Milano și IMM Cologne. Blatul din cer, este produs în cele două variante clasice de 2 cm cu bordura dublată la 4 cm și pentru mese mari, cu dimensiuni peste 240×100 cm panoul de suprafață are grosimea de 3 cm, cu bordura dublată pe tot perimetru la 6 cm.

Fibra naturală din lemn de cer are imperfecțiuni naturale vizibile, dar stabile în timp. Cheresteaua selecționată folosește aceste atribute ca plus de naturalețe, fără impedimente de stabilitate a blatului. Masa Block poate fi asortată cu varianta la dimensiune scăzută la 45 de cm pentru cafea, în același stil constructiv.

Recomandăm scaune cu structură metalică tip Quadrant sau cele cu picioare tip Windsor, din lemn și tapițerie din piele, model Lawrence sau Corvette.

Am prezentat deja acest model în revista online StejarMasiv.ro, într-un articol publicat în februarie 2019. Formele simple sunt cele mai apreciate, iar calitatea materialului lemnos duce produsele fabricate de noi la un nivel înalt de apreciere. Segmentul Premium de mobilier este domeniul unde ne procupăm să rămânem cel mai bine reprezentați prin astfel de produse.

Având în vedere că masa Block are și corespondentul pentru living în masa de cafea Block, care poate echipa cu succes un set de canapele Konstanz, am convingerea că veți aprecia acest model din tot sufletul.