Masa Rotunda

Golden Age Coffee Table

Preturi

Preturile sunt exprimate in Lei si includ TVA

  • D80 cm /h 45 cm 1588 lei
  • D100 cm /h 45 cm 1747 lei
Dimensiuni standard:
  • D80 cm /h 45 cm
  • D100 cm /h 45 cm

Informațiile despre finisaje, cheltuieli de expediere și termene de livrare se comunica prin email sau telefonic

Telefon: 0744.390.004
Email: contact@stejarmasiv.ro

Solicita informatii despre Golden Age Coffee Table

Pentru a obtine mai multe informatii despre produsul Golden Age Coffee Table, va rugam sa completati datele de mai jos iar un reprezentant Mobilă Lemn Masiv – Mobel Amadeus va va contacta in cel mai scurt timp.

Culori disponibile
Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Detalii Golden Age Coffee Table

Material pentru blat la masa Golden Age Coffee Tablelemn de cer masiv – detalii privitoare la aspectul fibrei lemnului – Lemn de cer

Golden Age Coffee Table evocă o perioadă trecută, apusă însă nu în totalitate uitată. În general se selectează pentru blat lemn cu fibră care conține mai puține imperfecțiuni naturale, pentru că suprafața circulară a mesei impune o linie mai puțin rustică.

Metalul poate fi finisat în tonuri de cupru, negru sau natur metal, însă opțiunea a peste 80 % din clienți este că preferă finisajul în cupru. Sudurile sunt brute, evidente, iar estetica este compusă din forme și materiale naturale. Formele curbe sunt răvășitoare, generează o captare a atenției aparte, greu de ignorat. Simplitatea este definitorie, iar opțiunile de blat rotund de 80 sau 100 cm pot deservi ușor amenjărilor de toate felurile.

Nu excludem din start comenzile de dimensiuni diferite față de cele publicate însă recomandăm atunci când avem un contact telefonic să se țină cont de proporții. Piesele atipice ca dimensiuni, prototipuri, au un termen mai lung de producție, nefiind produse simultan cu produsele destinate exportului.

Utilitatea unei mese Golden Age Coffee Table este imediată, îmbogățind spațiul pe care îl mobilează. Obțineți un efect Out of The Box, instantaneu.

Echipând un set Chesterfield, format din banchetă și fotolii puteți obține eleganță fără efort, cu tentă rustic industrială.

Consultați Lista de prețuri și contactați-ne pentru detalii constructive, de finisaj și estimări de costuri de expediere. Orice produs fabricat de noi se va livra doar prin transportator direct, fără transbordare.