Masa fixa din stejar masiv

Masa Hudson

Dimensiuni standard:
  • 180 cm x 100 cm x 78 cm
  • 200 cm x 100 cm x 78 cm
  • 220 cm x 100 cm x 78 cm
  • 240 cm x 100 cm x 78 cm

Informațiile despre finisaje, cheltuieli de expediere și termene de livrare se comunica prin email sau telefonic

Telefon: 0744.390.004
Email: contact@stejarmasiv.ro

Solicita informatii despre Masa Hudson

Pentru a obtine mai multe informatii despre produsul Masa Hudson, va rugam sa completati datele de mai jos iar un reprezentant Mobilă Lemn Masiv – Mobel Amadeus va va contacta in cel mai scurt timp.

Culori disponibile
Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Detalii Masa Hudson

Material pentru blat la masa Hudsonlemn de cer masiv – detalii privitoare la aspectul fibrei lemnului – Lemn de cer

Masa Hudson surprinde eleganța folosind metal și lemn prin forma deosebită a construcției picioarelor. Sudura este brută, evidentă, permițând acestui model, în funcție de finisajul auriu sau argintiu să poată asorta amenajări cu aspecte vintage, vechi, dar și moderne, prin apartenența la stiulul industrial. Finisajul cupru este mai nou și foarte apreciat la picioarele metalice.

Poziționarea picioarelor permite utilizarea în voie a perimetrului mesei iar scaunele alese pot îmbogăți substanțial imaginea finală a aranjamentului. Recomandăm scaune complet tapițate la care doar cuiele decorative să se asorteze cu culoarea picioarelor metalice, iar tapițeria să corespundă cu alte elemente de decor funcționale din cameră.

Pentru echiparea cu scaune recomandăm modelele:

In 2016, la Milano, Masa Hudson a fost piesa centrală a standului expozițional și a atras toate privirile admirative ale vizitatorilor. Simplitatea atributului exclusiv de design, doar prin forma și culoarea picioarelor o fac să fie pe lista achizițiilor, indiferent de preferințele de stil. Blatul poate fi comandat cu 2 sau 3 cm grosime, cu bordura dublată pe tot perimetru. Materialul este stejar sălbatic, lemn de cer masiv 100%. Finisajul antichizat sau rustic poate fi ales din gama disponibilă fără costuri suplimentare. Blatul din lemn de cer are o frumusețe naturală greu de egalat, nodurile și crăpăturile fibrei de lemn fiind evidente și vizibile, fără a afecta partea structurală și stabilitatea în timp.