Masa Rotunda

Masa rotunda Rio

Preturi

Preturile sunt exprimate in Lei si includ TVA

  • D140 cm x 78 cm - dimensiune unică 3544 lei
Dimensiuni standard:
  • D140 cm x 78 cm

Informațiile despre finisaje, cheltuieli de expediere și termene de livrare se comunica prin email sau telefonic

Telefon: 0744.390.004
Email: contact@stejarmasiv.ro

Solicita informatii despre Masa rotunda Rio

Pentru a obtine mai multe informatii despre produsul Masa rotunda Rio, va rugam sa completati datele de mai jos iar un reprezentant Mobilă Lemn Masiv – Mobel Amadeus va va contacta in cel mai scurt timp.

Culori disponibile
Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Descriere Masa rotunda Rio

Material pentru blat la masa rotunda Rio – sticlă securizată, picioare din lemn masiv de cer – detalii privitoare la aspectul fibrei lemnului – Lemn de cer

Masa rotunda Rio este varianta care completează conceptul solicitat de multe ori de blat de sticlă și picioare din lemn. Forma constructiva a picioarelor diferă față de cel pentru masa Rio, bazânduse pe contactul cu pardoseala în minimul posibil fizic al geometriei, 3 puncte. Vizibilitatea lemnului sub blatul de sticlă securizată este un element de design care impune o utilizare care să nu obtureze vizibilitatea directă a lemnului.

Pentru echiparea cu scaune sunt disponibile variante integrale din lemn ca Simply și Dijon, ori metal/piele – Quadrant

Dimensiunile blatului de sticlă sunt cuprinse în limitele unor diametre de la 100 cm până la 160 cm. Sigur că deschiderea celor 3 puncte de sprijin pentru piciorul care echipează masa rotunda Rio se schimbă în funcție de diametrul sticlei, pentru a-i conferi stabilitate. Va recomandăm alegerea unor culori care să nu acopere fibra lemnului, culorile deschise sunt printre cele mai frumoase, din zona nuanțelor de miere. Forma piciorului cu prindere centrala permite așezarea scaunelor fără restricții pe toată circumferința mesei.

Considerați ca la o masă cu diametru de 100 cm pot fi așezați 4 comeseni, iar pentru diametru de 160 cm putem folosi 7-8 scaune în funcție de dimensiunea fizică a scaunelor. Utilizarea la contactul dintre lemn si sticlă a unor tampoane din silicon transparent conferă senzația de imponderabilitate pentru sticlă, însă fixează ferm blatul de structura de sprijin. Îmbinarea centrala a celor 3 segmente în zona mediană de înălțime simbolizează tehnica utilizată la construcția nodului dacic.