Masa fixa din stejar masiv

Masa Industrial Pipe

Dimensiuni standard:
  • 160x(240)x90 cm
  • 180x(260)x100 cm
  • 200x(300)x100 cm
  • 220x(320)x100 cm
  • 240x(340)x100 cm

Informațiile despre finisaje, cheltuieli de expediere și termene de livrare se comunica prin email sau telefonic

Telefon: 0744.390.004
Email: contact@stejarmasiv.ro

Solicita informatii despre Masa Industrial Pipe

Pentru a obtine mai multe informatii despre produsul Masa Industrial Pipe, va rugam sa completati datele de mai jos iar un reprezentant Mobilă Lemn Masiv – Mobel Amadeus va va contacta in cel mai scurt timp.

Culori disponibile
Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Detalii Masa Industrial Pipe

Construcția pentru modelul de masa Industrial Pipe are la bază flanșe și elemente de instalații clasice, vintage, adică folosite de instalatori acum câteva decenii. Revenirea acestui curent industrial folosește elementele de instalații sanitare de tip vechi, care se mufau prin filetare într-o nouă direcție. Mobilierul Rustic Industrial este foarte apreciat pentru că atât lemnul masiv de cer, dar și metalul pot fi aduse împreună într-o formă mai puțin sofisticată, păstrând naturalețea materialelor.

Masa Industrial Pipe se sprijină pe 4 flanșe metalice, are 4 coturi T ca bază a legăturilor pentru elementele longitudinale și sudură ca legătură pe partea de legături transversale.

Alegerea finisajului pentru lemn nu modifică prețul final.

Blatul din cer are grosimea de 2 cm pe toată suprafața și bordură dublată la 4 cm, pentru dimensiuni de până la 200×100 cm, iar peste această valoare grosimea blatului pentru masa Industrial Pipe crește la 3 cm, cu bordura dublata pe tot perimetru la 6 cm.

Alături de modelele de Masă London, Masa Detroit sau Masa Block această gamă de produse poate oferi soluții oricăror preferințe din zona de interes. Scaunele cele mai potrivite credem că ar trebui să fie tot bazate pe ramă metalică, Quadrant sau Corvette 2, dar și formele din stejar masiv pot surprinde la fel de plăcut. Considerăm totuși că masa model Industrial Pipe se pretează unui aranjament de birou pentru conducerea unei unități de producție, inspirând stabilitate și forță.

Modelul de masă fixă permite variante de extensii similare cu cele de la masa Xenia. Prețul pentru varianta cu extensii se solicită explicit.

Pentru comenzi sau informații utlizați butonul portocaliu.

Puteți citi înainte Condiții de Livrare și Garanție și Utilizare sau revista online www.stejarmasiv.ro