Scaune

Scaun Sandy

Dimensiuni standard:
  • W 52/ D 63 / H 99 Dimensiuni gabaritice

Informațiile despre finisaje, cheltuieli de expediere și termene de livrare se comunica prin email sau telefonic

Telefon: 0744.390.004
Email: contact@stejarmasiv.ro

Solicita informatii despre Scaun Sandy

Pentru a obtine mai multe informatii despre produsul Scaun Sandy, va rugam sa completati datele de mai jos iar un reprezentant Mobilă Lemn Masiv – Mobel Amadeus va va contacta in cel mai scurt timp.

Culori disponibile
Antik Grey

Antik Grey

White Wash

White Wash

White Mat

White Mat

Verounder

Verounder

Soft Laquer

Soft Laquer

Old Brown

Old Brown

New Grey

New Grey

Kiezel

Kiezel

Gerookt

Gerookt

French Antik

French Antik

English Antik

English Antik

Corn Antik

Corn Antik

Corn Antik Neff

Corn Antik Neff

Cabana

Cabana

Black Mat

Black Mat

B-Finish

B-Finish

Basic Oak

Basic Oak

Descriere scaun Sandy

Alegerea tapițeriei la modelul de scaun Sandy schimbă radical percepția asupra impactului pe care acest tip de scaun o lasă. Pentru o stofă elegantă, completată cu ținte decorative sau pentru piele cu finisaj vintage, același scaun și aceeași structură pot impune o ținută diferită. Fie degajată, jovială, fie sobră, de business.

Modelul de scaun Sandy se potrivește minunat pentru amenjările de office, unde e nevoie de prestanță, sau pentru cele casnice, încălzind amenajarea unui living. Se poate alege pentru lemnul vizibil de la picioare un finisaj similar cu al mesei, iar culoarea tapițeriei să fie ori complementară ori contrastantă cu ambientul. Forma semi-brațelor este una contemporană, foarte apreciată, iar acest tip de scaun se impune ca fiind obligatoriu în portofoliul oricărui producător, în variante aproximativ identice constructiv.

Butonii Chesterfield de pe spatarul unui scaun Sandy sunt responsabili pentru eleganță, impunând prestanță și un aspect distins. Tot mai mulți beneficiari și arhitecți preferă aranjamente interioare cu scaune Sandy, combinând 2 tipuri de tapițerie, în culori complementare.

Mese recomandate pentru echiparea cu acest model de scaun: