Fotolii

Sofa Konstanz

Dimensiuni standard:
  • dimensiuni gabaritice - Lățime 122 cm, Profunzime 70 cm, Înălțime 82 cm

Informațiile despre finisaje, cheltuieli de expediere și termene de livrare se comunica prin email sau telefonic

Telefon: 0744.390.004
Email: contact@stejarmasiv.ro

Solicita informatii despre Sofa Konstanz

Pentru a obtine mai multe informatii despre produsul Sofa Konstanz, va rugam sa completati datele de mai jos iar un reprezentant Mobilă Lemn Masiv – Mobel Amadeus va va contacta in cel mai scurt timp.

Culori disponibile

Detalii Sofa Konstanz

Gama Konstanz, din care face parte și Sofa Konstanz include:

Imitația de piele folosită pentru tapițerie este o stofă de foarte bună calitate cu un aspect greu de diferențiat față de pielea naturală întoasă și cu ținută bună în timp. Alegerea acestui set, în oricare configurație posibilă este recomandată pentru spațiile de zi, office sau rezidențiale. Un cabinet de avocat sau medic, un spațiu de discuții informale sau o sală de așteptare pot găzdui cu succes astfel de piese de mobilier.

Sofa Konstanz are dimensiunile : Lățime 122 cm, Profunzime 70 cm, Înălțime 82 cm și poate găzdui 2 ocupanți. Șezutul înclinat oferă confort și postură business ocupanților. Structura este din fag, picioarele din stejar și sub tapițerie se găsește burete HR cu fermitate medie.

În 2018 am prezentat întreaga gamă într-un articol din Stejar Masiv.ro unde găsiți toate piesele – Fotoliu Konstanz, Sofa Konstanz, Canapeaua Konstanz și modelul Aviator derivat din fotoliul cu același nume. Setul de măsuțe de cafea Lodge este o opțiune de echipare pentru suportul necesar utilizării într-un cadru complet.

Aviator Armchair – Fotoliu disponibil pentru comandă în România – Alegerea tapițeriei poate include și variante de piele, însă pentru selectarea culorilor și texturii recomandăm contactul direct, prin email sau telefon.