Scaune

Scaun Simply

Dimensiuni standard:
  • W 50 cm/ D 57 cm/ H 100 cm - dimensiuni gabaritice

Informațiile despre finisaje, cheltuieli de expediere și termene de livrare se comunica prin email sau telefonic

Telefon: 0744.390.004
Email: contact@stejarmasiv.ro

Solicita informatii despre Scaun Simply

Pentru a obtine mai multe informatii despre produsul Scaun Simply, va rugam sa completati datele de mai jos iar un reprezentant Mobilă Lemn Masiv – Mobel Amadeus va va contacta in cel mai scurt timp.

Culori disponibile
Antik Grey

Antik Grey

White Wash

White Wash

White Mat

White Mat

Verounder

Verounder

Soft Laquer

Soft Laquer

Old Brown

Old Brown

New Grey

New Grey

Kiezel

Kiezel

Gerookt

Gerookt

French Antik

French Antik

English Antik

English Antik

Corn Antik

Corn Antik

Corn Antik Neff

Corn Antik Neff

Cabana

Cabana

Black Mat

Black Mat

B-Finish

B-Finish

Basic Oak

Basic Oak

Detalii scaun Simply

Așa cum este și numele, modelul de scaun Simply mizează pentru estetică pe calitatea execuției, fără a prezenta elemente de design distinctive. Spătarul este realizat cu lire clasice, șezut tapițat și legătură H între picioare.

Totul denotă robustețe, simplitate și arată celui care îl ocupă că în stil nordic, utilitatea primează înaintea aspectului. Dimensiunile exterioare ale scaunului sunt generoase. Calitatea execuției este un factor primar în decizia achiziției sale. Este cea mai bună alegere pentru cei care nu s-au fixat pe un design anume. Citește și vezi imagini cu amenajări interioare – Simplu de tot … amenajare cu scaun din stejar Simply

Alegerea finisajului pentru lemn și materialul pentru tapițerie pot contribui decisiv la încadrarea acestui scaun solid, dar cu elemente subțiri în orice design care să corespundă amenajării interioare. Am oferit soluții de șezuturi tapițate diferit, care ocazional se pot schimba, pentru a corespunde unor cerințe aparte. Așadar, un set de scaune se poate livra cu 2 tipuri de șezuturi diferit tapițate, la comandă, contra unui cost suplimentar.

Alternative similare sunt modelele de scaun Cello sau scaun Dijon. Scaunul Edward poate fi varianta cu lire mai subțiri și permite echiparea cu brațe.

Imaginile de detaliu de la acest model, așezat lângă diverse modele de mese nu reprezintă modele de mese fabricate de noi, ci ne-au fost furnizate de partenerii noștri. Pentru variantele constructive de mese produse pentru portofoliul nostru puteți accesa secțiune de mese fixe, mese extensibile sau mese rotunde.