Scaune

Scaun Laura

Dimensiuni standard:
  • W 58 cm / D 59 cm / H 83 cm - gabarit exterior

Informațiile despre finisaje, cheltuieli de expediere și termene de livrare se comunica prin email sau telefonic

Telefon: 0744.390.004
Email: contact@stejarmasiv.ro

Solicita informatii despre Scaun Laura

Pentru a obtine mai multe informatii despre produsul Scaun Laura, va rugam sa completati datele de mai jos iar un reprezentant Mobilă Lemn Masiv – Mobel Amadeus va va contacta in cel mai scurt timp.

Culori disponibile
White Wash

White Wash

White Mat

White Mat

Verounder

Verounder

Soft Laquer

Soft Laquer

Old Brown

Old Brown

New Grey

New Grey

Kiezel

Kiezel

Gerookt

Gerookt

French Antik

French Antik

English Antik

English Antik

Corn Antik

Corn Antik

Corn Antik Neff

Corn Antik Neff

Cabana

Cabana

Black Mat

Black Mat

B-Finish

B-Finish

Basic Oak

Basic Oak

Antik Grey

Antik Grey

Detalii scaun Laura

Un scaun Laura se evidențiază în principal prin designul simplu, întăritura de legătură din lemn dintre picioarele laterale și brațele primitoare care denotă confort.

Alegerea tapițeriei este un factor care poate foarte ușor schimba încadrarea acestui tip de scaun din model clasic într-unul avantgardist, îndrăzneț. Puteți vedea la modelele de scaune Tabak sau Birmingham, rezultatele folosirii unor stofe cu explozii de culoare.

Recomandăm acest tip de scaun Laura pentru amenajările de tip HORECA, cafenea, bar sau cofetării. În portofoliul nostru sunt mai multe localuri din Romania, puteți citi despre ciocolateria Leonidas din Timișoara.

Pentru mesele rotunde, opțiunea de alegere a acestui tip de scaun este recomandată, mai ales din cauza dispunerii radiale. Mesele rotunde permit utilizarea scaunelor cu brațe, spre deosebire de cele dreptunghiulare, care au nevoie de spațiu mai mult pentru manevrarea scaunelor. La mesele dreptunghiulare este cel mai bine să folositi scaune fără brațe sau cu semi-brațe ca și cele de la modelul de scaun Sandy pe laterala lungă și scaune cu brațe doar la capetele înguste.