Scaune

Scaun Genesis

Dimensiuni standard:
  • W 61/D 58.5/H 92

Informațiile despre finisaje, cheltuieli de expediere și termene de livrare se comunica prin email sau telefonic

Telefon: 0744.390.004
Email: contact@stejarmasiv.ro

Solicita informatii despre Scaun Genesis

Pentru a obtine mai multe informatii despre produsul Scaun Genesis, va rugam sa completati datele de mai jos iar un reprezentant Mobilă Lemn Masiv – Mobel Amadeus va va contacta in cel mai scurt timp.

Culori disponibile
Antik Grey

Antik Grey

White Wash

White Wash

White Mat

White Mat

Verounder

Verounder

Soft Laquer

Soft Laquer

Old Brown

Old Brown

New Grey

New Grey

Kiezel

Kiezel

Gerookt

Gerookt

French Antik

French Antik

English Antik

English Antik

Corn Antik

Corn Antik

Corn Antik Neff

Corn Antik Neff

Cabana

Cabana

Black Mat

Black Mat

B-Finish

B-Finish

Basic Oak

Basic Oak

Descriere scaun Genesis

Parte din gama de scaune cu spătarul evazat, modelul de scaun Genesis poate fi echipat pentru ergonomia utilizării cu inel metalic fixat pe dosul spătarului, care are și rol decorativ. Funcțional, acest inel permite repoziționarea în momentul așezării unui ocupant, pentru a facilita accesul la masă.

Legătura de întărire longitudinală între piciorul față și spate, pe ambele părți conferă modelului de scaun Genesis o rezistență suplimentară. Este un model de scaun care poate echipa cu succes amenajările de săli festive sau spații business. Oferă prin dimensiunile generoase confort ocupantului și se pretează perfect amplasării pe partea lungă a meselor. Datorită spătarului evazat este o opțiune excelentă pentru cei care doresc forme rotunde pentru blaturile mesei. Dispunerea radială pe circumferința mesei este un atu la amplasarea unei suite de astfel de scaune și pune în valoare designul spătarului exclusivist.

Mese recomandate :