Scaune

Scaun Dorin

Dimensiuni standard:
  • W 49 / D 53 / H 113 - dimensiuni gabaritice

Informațiile despre finisaje, cheltuieli de expediere și termene de livrare se comunica prin email sau telefonic

Telefon: 0744.390.004
Email: contact@stejarmasiv.ro

Solicita informatii despre Scaun Dorin

Pentru a obtine mai multe informatii despre produsul Scaun Dorin, va rugam sa completati datele de mai jos iar un reprezentant Mobilă Lemn Masiv – Mobel Amadeus va va contacta in cel mai scurt timp.

Culori disponibile
White Wash

White Wash

White Mat

White Mat

Verounder

Verounder

Soft Laquer

Soft Laquer

Old Brown

Old Brown

New Grey

New Grey

Kiezel

Kiezel

Gerookt

Gerookt

French Antik

French Antik

English Antik

English Antik

Corn Antik

Corn Antik

Corn Antik Neff

Corn Antik Neff

Cabana

Cabana

Black Mat

Black Mat

B-Finish

B-Finish

Basic Oak

Basic Oak

Antik Grey

Antik Grey

Detalii scaun Dorin

Modelul de scaun Dorin, cu nume neaoș românesc, este o soluție excelentă pentru bugete reduse, fără a renunța la robustețea unui scaun de lemn masiv.

Este fabricat din fag, lemn masiv 100%, iar alegerea finisajelor este recomandată să fie dintre culorile cu acoperire mare sau nuanțele de baiț închise la culoare.

Tapițeria poate încadra diferit modelul de scaun Dorin în amenajarea interioară dorită. Dimensiunile sunt generoase, poziția de așezare stabilă și confortabilă. Liniile drepte reduc manopera pentru acest tip de scaun și constructiv nu implică timp care să ridice costurile de producție. Toate imaginile din acest catalog au fost realizate pe modele livrate clienților, nu sunt produse de catalog care să nu fie deja utilizate. Cei 15 ani vechime de producție orientată spre export au conferit tuturor produselor caracteristici de calitate deosebite în primul rând.

Poate dețineți o masă și vă doriți să o echipați cu scaune solide și frumoase. Modelul de scaun Dorin este o alegere care nu vă sărăcește bugetul.

Poate echipa modelul de masa extensibila Provence sau modelul de masă rotunda extensibilă Britain. Sunt doar sugestii, alegerea vă aparține.