Scaune

Scaun Como

Dimensiuni standard:
  • W 40 cm/ D 55 cm/ H 102 cm

Informațiile despre finisaje, cheltuieli de expediere și termene de livrare se comunica prin email sau telefonic

Telefon: 0744.390.004
Email: contact@stejarmasiv.ro

Solicita informatii despre Scaun Como

Pentru a obtine mai multe informatii despre produsul Scaun Como, va rugam sa completati datele de mai jos iar un reprezentant Mobilă Lemn Masiv – Mobel Amadeus va va contacta in cel mai scurt timp.

Culori disponibile
Antik Grey

Antik Grey

White Wash

White Wash

White Mat

White Mat

Verounder

Verounder

Soft Laquer

Soft Laquer

Old Brown

Old Brown

New Grey

New Grey

Kiezel

Kiezel

Gerookt

Gerookt

French Antik

French Antik

English Antik

English Antik

Corn Antik

Corn Antik

Corn Antik Neff

Corn Antik Neff

Cabana

Cabana

Black Mat

Black Mat

B-Finish

B-Finish

Basic Oak

Basic Oak

Detalii scaun Como

Modelul de scaun Como se fabrica de multe firme sub denumiri diferite, însă respectând ideea generală de design. Este un scaun mignon care permite eficientizarea locurilor ca număr pe perimetrul unei mese. Se recomandă alegerea de scaune fără brațe pe lungimea blatului cea mai mare, pentru a ușura accesul ocupanților.

Dacă ați citit pe www.stejarmasiv.ro articolul despre sistemul rotativ Lazy Mary, atunci ati remarcat cu siguranță aranjamentul interior cu scaune colorate diferit.

Modelul de scaun Como este cel mai potrivit pentru a reuși acest sistem de amenajare interioară extrem de vesel și atipic. Eu, personal îi apreciez în mod deosebit pe cei de la Berrydesign, din UK, pentru modelele de mobilier prezentate și ideile de amenajare promovate. La momentul în care am fotografiat aceste scaune, cu lire lungi pe spătar, și cu șezutul multicolor, am vizualizat exact tipul de aranjament despre care am scris acum 3 ani.

Structura este din lemn masiv de stejar, iar oricare scaun Como, cu lire pe spătar, poate fi tapițat relativ ușor în alte culori, minim 4 piese/culoare.

Simplitatea designului poate surprinde prin stilul de decorare și nu e nevoie de altceva decât de robustețe, confort și o idee magică pentru un aranjament absolut spectaculos.

Mese recomandate pentru echiparea cu scaune Como: