Scaune

Scaun Bridge

Informațiile despre preț, finisaje și termene de livrare se comunica prin email sau telefonic

Telefon: 0744.390.004
Email: contact@stejarmasiv.ro

Solicita informatii despre Scaun Bridge

Pentru a obtine mai multe informatii despre produsul Scaun Bridge, va rugam sa completati datele de mai jos iar un reprezentant MobelAmadeus.ro va va contacta in cel mai scurt timp.

Culori disponibile
Antik Grey

Antik Grey

White Wash

White Wash

White Mat

White Mat

Verounder

Verounder

Soft Laquer

Soft Laquer

Old Brown

Old Brown

New Grey

New Grey

Kiezel

Kiezel

Gerookt

Gerookt

French Antik

French Antik

English Antik

English Antik

Corn Antik

Corn Antik

Corn Antik Neff

Corn Antik Neff

Cabana

Cabana

Black Mat

Black Mat

B-Finish

B-Finish

Basic Oak

Basic Oak

Detalii Scaun Bridge

Aspectul unui scaun Bridge diferă radical la alegerea soluțiilor de tapițare cu piele naturală sau cu stofă. Este surprinzător efectul estetic al variantei de tapițare cu dosul spătarului diferit față de partea din față. Inspirația beneficiarului sau a designerului de interioare găsește o disponibilitate din partea noastră, ca producători pentru a personaliza scaunele produse de regulă în serie pentru export.

Ne dorim ca beneficiarii de pe teritoriul României, care comandă minim de 4 bucăți, să obțină un efect aparte și exclusivist. Aceste modele de scaune nu se găsesc în oferta niciunui revânzător de pe teritoriul țării, iar unicitatea lor este completată de particularitățile oferite de alegerile aflate la dispoziție.

Structura din lemn masiv este surprinzător de solidă, comparativ cu greutatea redusă. Un scaun Bridge pune în valoare atmosfera unei încăperi prin simplitate, confort și ergonomie în utilizare.

Mese recomandate – Masa Britain – Masa Leeds – Masa London