Scaune

Scaun Baron

Dimensiuni standard:
  • W 61 cm x D 70,5 cm x H 88 cm

Informațiile despre preț, finisaje și termene de livrare se comunica prin email sau telefonic

Telefon: 0744.390.004
Email: contact@stejarmasiv.ro

Solicita informatii despre Scaun Baron

Pentru a obtine mai multe informatii despre produsul Scaun Baron, va rugam sa completati datele de mai jos iar un reprezentant MobelAmadeus.ro va va contacta in cel mai scurt timp.

Culori disponibile
Antik Grey

Antik Grey

White Wash

White Wash

White Mat

White Mat

Verounder

Verounder

Soft Laquer

Soft Laquer

Old Brown

Old Brown

New Grey

New Grey

Kiezel

Kiezel

Gerookt

Gerookt

French Antik

French Antik

English Antik

English Antik

Corn Antik

Corn Antik

Corn Antik Neff

Corn Antik Neff

Cabana

Cabana

Black Mat

Black Mat

B-Finish

B-Finish

Basic Oak

Basic Oak

Detalii scaun Baron

Un scaun Baron este definit în primul rând de confortul oferit ocupantului său. Poate fi folosit ca soluție de amenajare pentru poziții solitate, în amenajări interioare rezidențiale sau pentru locuri în salile de așteptare a unor cabinete cu pretenții. O carte, un timp de respiro, o perioadă de reflecție mai îndelungată, toate se pot aprofunda cu plăcere crescută între brațele confortabile ale unui scaun Baron. Titulatura nobiliară nu caracterizează fără motiv acest model de scaun care greu poate să nu fie asemănat cu un fotoliu.

Nu putem recomanda un model de masă, dar nu excludem posibilitatea ca acest model să poată echipa cu succes capetele scurte ale unei mese distinse, elegante.

Tapițeriile alese schimbă foarte mult poziționarea în stil a acestui scaun. Stofele lucioase, cu model sau dimpotrivă, catifelate, mate sau unicolor sunt un accesoriu ce diferențiază selectiv percepția. Tot ce contează pentru ocupantul acestui loc este confortul, iar lipsa ocupantului transformă scaunul într-o piesă care completează un decor.

Poate doar scaunul Roxy să echivaleze ca dimensiuni și să exceleze la confort, pentru echiparea unei mese.