Masa Rotunda

Masute de cafea Lodge

Preturi

Preturile sunt exprimate in Lei si includ TVA

  • D60/D50 cm și h=44/37 cm (set) 1228 lei
Dimensiuni standard:
  • D60/D50 cm și h=44/37 cm

Informațiile despre finisaje, cheltuieli de expediere și termene de livrare se comunica prin email sau telefonic

Telefon: 0744.390.004
Email: contact@stejarmasiv.ro

Solicita informatii despre Masute de cafea Lodge

Pentru a obtine mai multe informatii despre produsul Masute de cafea Lodge, va rugam sa completati datele de mai jos iar un reprezentant Mobilă Lemn Masiv – Mobel Amadeus va va contacta in cel mai scurt timp.

Culori disponibile
Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Detalii Masute de cafea Lodge

Setul de două masute de cafea Lodge are două piese, cu înălțimi diferite. Masa mai mare are diametru de 60 cm și înalțimea de 44 cm, iar cea mică diametru de 50 cm și înălțime de 37 cm. Cele două măsuțe sunt suprapozabile, asta însemnând că se pot suprapune, pentru economisirea spațiului ocupat când nu sunt utilizate.

Blatul ambelor masute de cafea Lodge este fabricat din lemn masiv de cer, cu grosime de 2 cm, iar structura de susținere a blatului este din metal. Metalul poate fi finisat în mai multe culori RAL, iar pentru lemn opțiunile de finisaj sunt cele clasice, utilizate la mesele mari, fixe. Se pot folosi pentru amenajarea spațiilor HORECA sau pentru holuri, ori săli de așteptare, dar la fel de potrivă este alegerea acestui set de masute de cafea Lodge pentru interioare rezidențiale amenajare în stil rustic industrial.

Folosind fotolii din gama Konstanz găsim o soluție de amenajare aparte, unică și deosebită ca aspect estetic. Pentru fotoliu Miami, așezat pe o verandă, consider că este perechea perfectă, cu condiția alegerii aceluiași finisaj pentru lemn.

Ne preocupă în mod deosebit partea de mobilier utilitar, adică piese complementare, fără de care nu se poate alcătui un aranjament interior complet. De regulă piesele mari, cum sunt mesele, scaunele, paturile de dormitor sau mobila de bucătărie sunt bine reprezentate în oferta celor ce vând mobilă. Pe lângă acestea mai sunt piese de mobilă mici, complementare care trebuie să susțină sau să completeze aranjamentele elaborate. Setul de masute de cafea Lodge pot foarte bine să fie End Table – la capăt de canapea sau colțar.

Descrierea si prezentarea din revista dedicata lemnului Stejar Masiv o puteți citi în acest articol din Septembrie 2018.

Costurile de expediere nu sunt incluse în prețul setului și ajung estimativ la cca 50 de lei, prin curier, în orașele reședință de județ din România.