Masa fixa din stejar masiv

Masa Spyder2

Dimensiuni standard:
  • 160 cm x 90 cm x 78 cm
  • 180 cm x 100 cm x 78 cm
  • 200 cm x 100 cm x 78 cm
  • 220 cm x 100 cm x 78 cm
  • 240 cm x 100 cm x 78 cm
  • 260 cm x 100 cm x 78 cm

Informațiile despre finisaje, cheltuieli de expediere și termene de livrare se comunica prin email sau telefonic

Telefon: 0744.390.004
Email: contact@stejarmasiv.ro

Solicita informatii despre Masa Spyder2

Pentru a obtine mai multe informatii despre produsul Masa Spyder2, va rugam sa completati datele de mai jos iar un reprezentant Mobilă Lemn Masiv – Mobel Amadeus va va contacta in cel mai scurt timp.

Culori disponibile
Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Descriere Masa Spyder2

Modelul de masa Spyder2 este varianta unui design consacrat, cu picioarele formate din elemente metalice care au punct comun la mijlocul înălțimii dintre blat și pardoseală. Masa Kraken este prima soluție produsă pentru această variantă constructivă, și are o istorie de cel puțin 6 ani în portofoliul nostru de produse. Nu ne rezumăm doar la acest model, designul permite mici schimbări și rezultate complet diferite, dacă se fac repoziționări ale elementelor metalice.

Masa Spyder2 diferă fața de precedentul său prin soluția tehnică de prindere a picioarelor, însă și blatul cu care este echipat se produce din lemn de cer, stejar sălbatic, cu o prezență estetică diferită față de stejarul clasic, european. Am învățat din practică că esența de lemn de cer are adepți sau partizani clar definiți, pentru că frumusețea stă în ochii privitorilor. Cei care vor un aspect rustic industrial pronunțat vor alege cerul. Cei care preferă culoarea de miere și un aspect mai ”cuminte” vor alege modelul de masă Kraken, cu blat din stejar est-european.

Diferențele esențelor de lemn sunt foarte vizibile, stejarul nostru diferă față de stejarul englezesc sau american. Speciile sunt înrudite, însă avantajul lemnului crescut în estul Europei este o nuanță mai deschisă, mai uniformă, cu culori în ton de miere. Stejarul englezesc sau american au tușe roșiatice preponderent.

Finisajul pentru metal este disponibil în mai multe culori, pornind de la metal natur, negru industrial sau culori RAL vopsite în câmp electrostatic.

Recomandăm echiparea acestui model de masa Spyder2 cu scaune model Lawrence sau Corvette2.


Personalizarea fiecărei mese, ca dimensiuni și culoare/finisaj este atributul cel mai important în baza căruia ne dorim un contact direct. Considerăm că sunt necesare discuții și recomandări după ce ne transmiteți preferințele și oferirea unei soluții unice, potrivite 100% cu ceea ce visați să dețineți în amenajarea dumneavoastră.

Folosiți butonul ”Solicită Oferta” – vom comunica rapid și complet oferta de preț, termenul de livrare și opțiunile pentru particularizarea solicitată.

Email – contact@stejarmasiv.ro sau telefon – 0744.390.004 ( între orele 8:00 și 16:00 în zilele lucrătoare)