Masa fixa din stejar masiv

Masa Short X-Ray

Dimensiuni standard:
  • 180 cm x 100 cm x 78 cm
  • 200 cm x 100 cm x 78 cm
  • 220 cm x 100 cm x 78 cm

Informațiile despre finisaje, cheltuieli de expediere și termene de livrare se comunica prin email sau telefonic

Telefon: 0744.390.004
Email: contact@stejarmasiv.ro

Solicita informatii despre Masa Short X-Ray

Pentru a obtine mai multe informatii despre produsul Masa Short X-Ray, va rugam sa completati datele de mai jos iar un reprezentant Mobilă Lemn Masiv – Mobel Amadeus va va contacta in cel mai scurt timp.

Culori disponibile
Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Detalii Masa Short X-Ray

Material pentru blat la masa Short X-Ray – lemn de cer masiv – detalii privitoare la aspectul fibrei lemnului – Lemn de cer

Varianta de picior metalic sub formă de X este derivația simplificată pentru a putea echipa blaturi cu dimensiunea mai mică decât 240 cm.

Variante de blat disponibile – 180×100 cm până la 220×100 cm. Metalul și lemnul sunt materiale care se impacă foarte bine în condițiile dimensionării proporționale ale ponderii celor două componente. Metalul poate înlocui părți de lemn cu condiția micșorării dimensiunilor constructive, pentru a păstra proporțiile de rezistență diferite. Plăcile de metal necesare pentru echilibrarea blatului de masă la modelul de masa X-ray sunt prea mari pentru blaturi sub dimensiunea de 240 cm și a fost necesară reducerea lor sub forma constructivă de la modelul de masa Short X-Ray.

De regulă, spațiile interioare mai puțin generoase care se doresc echipate cu o masa Short X-Ray impun dimensiuni totale mai reduse, fără pierderea impactului estetic.

Scaunele Quadrant sau Tabak/Roxy sunt ideale pentru echiparea acestui model de masă în funcție de impactul final dorit – rustic/industrial sau amenajări elegante.