Masa Rotunda

Masa rotunda Victoria

Preturi

Preturile sunt exprimate in Lei si includ TVA

  • D120 cm, h=77 cm - blat 2 cm grosime 6453 lei
  • D140 cm, h=77 cm - blat 3 cm grosime 7681 lei
  • D150 cm, blat din stejar/cer, opțiuni la cerere
Dimensiuni standard:
  • D120, h=77 cm
  • D140, h=77 cm

Informațiile despre finisaje, cheltuieli de expediere și termene de livrare se comunica prin email sau telefonic

Telefon: 0744.390.004
Email: contact@stejarmasiv.ro

Solicita informatii despre Masa rotunda Victoria

Pentru a obtine mai multe informatii despre produsul Masa rotunda Victoria, va rugam sa completati datele de mai jos iar un reprezentant Mobilă Lemn Masiv – Mobel Amadeus va va contacta in cel mai scurt timp.

Culori disponibile
Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Detalii masa rotunda Victoria

Un model aparte din segmentul meselor rotunde, sprijinit pe un picior strunjit din lemn de cer masiv, masa rotunda Victoria oferă eleganță ne-egalată de nici un alt model. Recomandăm echiparea mesei cu scaune tapițate, elegante, însă este importantă din punct de vedere estetic poziționarea mesei și evitarea ascunderii piciorului. Chiar dacă diametru standard de 120 cm oferă 4 – 5 locuri la masă, un scaun ar fi indicat să lipsească pentru a permite admirarea suportului de blat.

În camerele cu mobilier stil, unde curburile sau modelele sculptate predomină, modelul de masa rotunda Victoria poate aduce un aport de estetică deosebit, iar posibilitatea alegerii finisajului îi conferă integrarea în gama cromatică deja existentă. Recomandăm pentru mobila stil ponderare, o reținere în a aglomera încăperea, limitarea numărului de piese de mobilier la minimul posibil. Acest tip de abordare pentru amenajarea interioară evidențiază frumusețea fiecărei piese de mobilier și folosește la maxim impactul estetic adus de fiecare piesă în parte.

Scaunele Tabak sau Roxy, ori seria Birmingham sunt printre variantele potrivite pentru echiparea acestei mese. Am prezentat masa rotunda Victoria într-un articol din revista despre lemn StejarMasiv.ro la momentul apariției prototipului, iar acum este o piesă standard, aflată în producția de serie. Ca valoare, este printre cele cu cost ridicat, justificat de complexitatea execuției întregului ansamblu.

Ca dimensiuni sunt disponibile două variante – diametru de 120 cm și 140 cm, foarte stabile pe baza piciorului strunjit.