Masa fixa din stejar masiv

Masa Rio

Preturi

Preturile sunt exprimate in Lei si includ TVA

  • 180 cm x 90 cm x 78 cm 4665 lei
  • 200 cm x 100 cm x 78 cm la cerere
  • 220 cm x 100 cm x 78 cm la cerere
Dimensiuni standard:
  • 180 cm x 90 cm x 78 cm
  • 200 cm x 100 cm x 78 cm
  • 220 cm x 100 cm x 78 cm

Informațiile despre finisaje, cheltuieli de expediere și termene de livrare se comunica prin email sau telefonic

Telefon: 0744.390.004
Email: contact@stejarmasiv.ro

Solicita informatii despre Masa Rio

Pentru a obtine mai multe informatii despre produsul Masa Rio, va rugam sa completati datele de mai jos iar un reprezentant Mobilă Lemn Masiv – Mobel Amadeus va va contacta in cel mai scurt timp.

Culori disponibile
Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Descriere Masa Rio

Material pentru blat la masa Rio – sticlă securizată, picioare din lemn masiv de cer – detalii privitoare la aspectul fibrei lemnului – Lemn de cer

Masa Rio este opțiunea în antiteză constructivă a mesei Oak Glass, inversând utilizarea materialelor folosite la fabricarea picioarelor și blatului. Am rulat câteva experimente și am expediat picioare din sticlă prin curierat, cu succes, însă încercâm să oferim variante de transport direct. Sper să reușim să ambalăm suficient de bine blaturile de sticlă pentru masa Rio pentru a le proteja și pentru a ajunge intacte la destinație.

Pentru echiparea cu scaune sunt disponibile variante integrale din lemn ca și Dijon, metal/piele – Quadrant sau tapițerie – Tabak

Dimensiunile blatului de sticlă sunt cuprinse între limitele de 180×90 până la 220×100. Expunerea picioarelor din lemn impune utilizarea pentru masa Rio fără fețe de masă pentru a beneficia de fibra lemnului, complet vizibilă. Recomandăm această masă pentru amenjările minimaliste, unde se evită rusticul, iar lemnul masiv este utilizat ca tușă de culoare într-un aranjament spartan.

Pentru finisaj recomandăm să se aleagă soluțiile care nu acoperă fibra lemnului în totalitate. Nuanțele de miere sunt fabuloase, insa și culorile închise, din zona brun sau roșcat pot fi o alegere inspirată. Faptul că lemnul de cer care compune picioarele este natural imperfect, prezintă crăpături și noduri plus diferențe de nuanță ale fibrei, conferă mesei un plus evident de originalitate și respect pentru designerul Natură. Poziționarea picioarelor din lemn retrase față de brodura blatului de sticlă permite așezarea scaunelor pe tot perimetru mesei, fără restricțiile comune blaturilor dreptunghiulare.

Modelul de masa Rio dispune si de o varianta cu blat rotund, construită în același sistem, cu blat de sticlă, însă forma picioarelor diferă radical, corespunzând opțiunilor din tendințele pentru mesele cu susținere centrala. Puteți evalua masa rotunda Rio ca alternativă aparținând aceluiași segment, la dimensiunea unică de 140 cm diametru.