Masa fixa din stejar masiv

Masa Lyyra

Dimensiuni standard:
  • 200 cm x 100 cm x 77 cm
  • 220 cm x 100 cm x 77 cm
  • 240 cm x 100 cm x 77 cm

Informațiile despre finisaje, cheltuieli de expediere și termene de livrare se comunica prin email sau telefonic

Telefon: 0744.390.004
Email: contact@stejarmasiv.ro

Solicita informatii despre Masa Lyyra

Pentru a obtine mai multe informatii despre produsul Masa Lyyra, va rugam sa completati datele de mai jos iar un reprezentant Mobilă Lemn Masiv – Mobel Amadeus va va contacta in cel mai scurt timp.

Culori disponibile
Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Descriere masa Lyyra

Masa Lyyra aparține colecției 2019, prezentată la Milano și IMM Cologne. Blatul din cer, este produs în cele două variante clasice de 2 cm cu bordura dublată la 4 cm și pentru mese mari, cu dimensiuni peste 240×100 cm panoul de suprafață are grosimea de 3 cm, cu bordura dublată pe tot perimetru la 6 cm.

Fibra naturală din lemn de cer are imperfecțiuni naturale vizibile, dar stabile în timp. Cheresteaua selecționată folosește aceste atribute ca plus de naturalețe, fără impedimente de stabilitate a blatului. Masa Lyyra trebuie amplasată cu atenție pentru a aduce un impact vizual dinspre bordura îngustă la prima vedere. Dacă cumva zona de dining este cu cca 50 de cm mai sus decât zona de acces în încăperea respecivă, efectul este maxim. Am propus chiar echiparea arcului de liră cu corzi, funcționale, dar la final, construcția a rămas doar simbolic atașată instrumentului heruvimilor.

Am prezentat deja acest model în revista online StejarMasiv.ro, într-un articol publicat în iunie 2018. Cred că masa Lyyra alături de masa Firenze sunt formele de mese cele mai elaborate disponibile pentru mesele de living elegante. Eleganța se regăsește și la modelul de masa Renaissance, însă Masa Lyyra este singura cu stativ de fixare a picioarelor. Unicitatea ei recomandă amplasarea într-un spațiu distins, iar alegerea scaunelor potrivite este o provocare chiar și pentru un designer experimentat.

Aș propune scaunele Birmingham sau Roxy ca opțiuni de echipare pentru această masă, deși alegerea unei stofe inspirate poate eleva orice model de scaun la statutul de eleganță necesar.