Masa fixa din stejar masiv

Masa Detroit

Dimensiuni standard:
  • 200 cm x 100 cm x 78 cm
  • 220 cm x 100 cm x 78 cm
  • 240 cm x 100 cm x 78 cm

Informațiile despre finisaje, cheltuieli de expediere și termene de livrare se comunica prin email sau telefonic

Telefon: 0744.390.004
Email: contact@stejarmasiv.ro

Solicita informatii despre Masa Detroit

Pentru a obtine mai multe informatii despre produsul Masa Detroit, va rugam sa completati datele de mai jos iar un reprezentant Mobilă Lemn Masiv – Mobel Amadeus va va contacta in cel mai scurt timp.

Culori disponibile
Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Detalii masa Detroit

Masa Detroit este un model rustic industrial remarcat foarte rapid de adepții acestui stil. Este preferat ca model de cei care apreciază masivitatea și elementele tehnice.

Forma picioarelor impun o dimensiune minimă pentru acest model de masă de 200×100 cm pentru blat. Dimensiunile mai mici de blat pot reduce doar lungimea, însă nu sub 160 cm. Masivitatea picioarelor implică o alură minimă pentru a nu estompa efectul designului. Lungimile mari de blat pun în valoare acest tip de masă și recomandăm echiparea cu scaune fără elemente care să acopere accesul privirii către picioarele mesei.

Ca recomandare, indicăm alegerea acestui model pentru dimensiuni de blat cât mai mari de la 240×100 în sus. Putem construi masa Detroit până la 280-300 x 100 cm sprijinită doar pe două picioare. Peste această dimensiune este necesară introducerea unui punct de sprijin suplimentar la mijlocul blatului pentru a preîntâmpina flambarea panoului de lemn, datorată elasticității lemnului. Lemnul de stejar/cer este rigid, dar nu ca piatra, și poate să se curbeze dacă are o lungime mai mare de 280cm, sprijinit în 2 puncte pe extremități.

Opțiuni de personalizare

Alegerea finisajului pentru blat și a culorilor se poate face fără costuri suplimentare. În cartușul de mai sus găsiți imaginile detaliate cu finisajele disponibile.

Grosimea disponibila a blatului pentru acest model de masă este de 2 sau 3 cm , cu bordura dublată. Suprafața superioară poate fi periată, pentru evidențierea fibrei stejarului, iar imperfecțiunile naturale ale lemnului estompate sau nu, după preferință.

Variante de mese industriale, cu picioare metalice similare – masa Dallas sau masa London

Material pentru blat la masa Detroit – lemn de cer masiv – detalii privitoare la aspectul fibrei lemnului – Lemn de cer