Masa fixa din stejar masiv

Masa Catedra

Dimensiuni standard:
  • 160 cm x 90 cm x 77 cm
  • 180 cm x 100 cm x 77 cm
  • 200 cm x 100 cm x 77 cm
  • 220 cm x 100 cm x 77 cm
  • 240 cm x 100 cm x 77 cm
  • 260 cm x 100 cm x 77 cm
  • 280 cm x 100 cm x 77 cm
  • 300 cm x 100 cm x 77 cm

Informațiile despre finisaje, cheltuieli de expediere și termene de livrare se comunica prin email sau telefonic

Telefon: 0744.390.004
Email: contact@stejarmasiv.ro

Solicita informatii despre Masa Catedra

Pentru a obtine mai multe informatii despre produsul Masa Catedra, va rugam sa completati datele de mai jos iar un reprezentant Mobilă Lemn Masiv – Mobel Amadeus va va contacta in cel mai scurt timp.

Culori disponibile
Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Descriere Masa Catedra

Poate surprinzător ca denumire, masa Catedra este o interpretarea a unui model arhicunoscut și simplu construit. O masa Catedra reproduce utilitatea sub forma piesei de mobilier folosite de dascăli pentru a revărsa cunoștințe pese elevi. Simplitatea piciorului metalic o mai regăsim la masa Kond și diferența reală între cele două piese este materialul din care este confectionat acesta. Metalul poate completa un design rustic industrial, sau lemnul poate fi ales ca variantă alternativă dacă nu includem metal în acest aranjament. Am scris anterior prezentarea acestei mese pe www.stejarmasiv.ro

Modelul picioarelor pentru această masă permite echiparea ei cu scaune dintre cele mai variate, punând accent pe forma scaunelor. Nu ne putem teme că ascundem forme important a fi remarcate cum este cazul mesei Kraken sau a celei Britain. Acest tip de masa, extrem de supli poate fi folosit cu precădere pentru birouri, unde la dimensiuni de pana in 200×100 poate găzdui 4 posturi de lucru la calculator.

Dimensiunile sunt permisive, pornind de la 160×90 cm până la 300×100. Variantele construite peste 260×100 implicâ un al treilea picior de sprijin la mijlocul blatului.

Finisajul lemnului este cel care conferă personalitate mesei, picioarele metalice sunt disponibile în două variante – negru industrial sau metal natur.

Materialul pentru blat la masa Catedra – picioare metalice și blat din lemn masiv de cer – detalii privitoare la aspectul fibrei lemnului – Lemn de cer