Masa fixa din stejar masiv

Masa Byron

Dimensiuni standard:
  • 180 cm x 90 cm - h=77 cm
  • 200 cm x 100 cm - h=77 cm
  • 220 cm x 100 cm - h=77 cm
  • 240 cm x 100 cm - h=77 cm
  • 260 cm x 100 cm - h=77 cm

Informațiile despre finisaje, cheltuieli de expediere și termene de livrare se comunica prin email sau telefonic

Telefon: 0744.390.004
Email: contact@stejarmasiv.ro

Solicita informatii despre Masa Byron

Pentru a obtine mai multe informatii despre produsul Masa Byron, va rugam sa completati datele de mai jos iar un reprezentant Mobilă Lemn Masiv – Mobel Amadeus va va contacta in cel mai scurt timp.

Culori disponibile
Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Finisaj cer

Descriere Masa Byron

Pentru masa Byron s-a ales o structură de susținere cât mai puțin vizibilă, fabricată din metal. Picioarele sunt grupate câte două cu prindere standard pe o place. Placa se fixează cu suruburi inbus de dosul blatului, în piulițele îngropate.

Blatul poate fi produs în două variante, ambele din cer – stejar sălbatic. Panou cu grosimea de 2 cm pe toată suprafața, cu bordura dublată pe tot perimetru, sau similar, 3 cm dublat la 6 cm pe tot perimetru. Prima variantă de blat se recomandă pentru dimensiuni până la 220×100 cm, adică și cele de 200×100 și 180×90 cm.

Efectul de suspendare a blatului este similar cu cel de la Masa Oak Glass, mai ales privind dinspre bordura lungă a mesei. Scaune care pot echipa acest model de masă ce aparține stilului rustic industrial sunt cele pe structură metalică sau complet tapițate. Rareori se pune accent pe forma picioarelor la acest tip de construcție a suportului, de aceea se recomandă ca scaunele să completeze fericit amenajarea livingului sau a diningului echipat cu acest ansamblu.

Un avantaj al sistemului de prindere permite schimbarea sistemului de picioare fără o altă modificare asupra blatului.

Recomandăm scaunul Quadrant sau Tabak, dar și modelul de scaun Laura poate fi o opțiune potrivită. Merită să mai aruncați o privire și asupra variantelor Corvette sau Lawrence.

Am descris complet modelul de masa Byron, cu considerații estetice în prezentarea din revista StejarMasiv.ro

O masa similară este construită pe picioare metalice centrale – Masa Spyder2 sau pentru un aspect mai industrial puteți alege masa X-Ray