Fotolii

Fotoliu New York

Dimensiuni standard:
  • W 60/ D 63.5 / H 91 - dimensiuni de gabarit exterioare

Informațiile despre preț, finisaje și termene de livrare se comunica prin email sau telefonic

Telefon: 0744.390.004
Email: contact@stejarmasiv.ro

Solicita informatii despre Fotoliu New York

Pentru a obtine mai multe informatii despre produsul Fotoliu New York, va rugam sa completati datele de mai jos iar un reprezentant MobelAmadeus.ro va va contacta in cel mai scurt timp.

Culori disponibile

Construit pentru o utilitate sporită, acest tip de fotoliu New York este accesorizat cu un spătar rabatabil. Acționarea se face din cureaua de piele care se află pe interiorul brațului drept al fotoliului.

Acest tip de acționare, fără elemente de plastic sau metal vizibile este aleasă în mod special pentru a nu denatura aspectul clasic și elegant al tapițeriei de piele naturala. Liniile fotoliului sunt drepte și denotă strictețe și determinare. Ocupantul său este o persoană cu principii, profesionistă, care are de performat în munca pe care o depune. Fotoliu New York este un fotoliu business, pentru birou, echipat cu rotile pentru a nu obliga ocupantul să depună efort când își schimbă poziția de lucru la birou. Aspectul său sobru inspiră performanță, nu relaxare, însă munca de birou implică un nivel minim de confort, asigurat pe deplin de acest model

Recomandam modelul de fotoliu New York pentru echipări solitare de birouri sau pentru mese de consiliu unde ergonomia este prețuită.