Fotolii

Fotoliu Miami

Dimensiuni standard:
  • W 74 / D 93 / H 106 - dimensiuni gabarit exterior

Informațiile despre finisaje, cheltuieli de expediere și termene de livrare se comunica prin email sau telefonic

Telefon: 0744.390.004
Email: contact@stejarmasiv.ro

Solicita informatii despre Fotoliu Miami

Pentru a obtine mai multe informatii despre produsul Fotoliu Miami, va rugam sa completati datele de mai jos iar un reprezentant Mobilă Lemn Masiv – Mobel Amadeus va va contacta in cel mai scurt timp.

Culori disponibile
Kent Dark

Kent Dark

Cabana

Cabana

White Wash Grey

White Wash Grey

Corn Antique Glossy

Corn Antique Glossy

Cherry

Cherry

Noble Brown

Noble Brown

Middle Brown

Middle Brown

Natural Oak

Natural Oak

Detalii Fotoliu Miami

Pentru ca acest fotoliu Miami sa poată fi pus complet în valoare recomandăm utilizarea lui în aranjamente interioare singulare, unde este poziționat solitar. Selecția stofei schimbă complet incadrarea sa și de la amenajări selecte, cu catifea, la cele cu tentă vânătorească unde stofa avea acestă tematică am tapițat foarte multe variante a acestui fotoliu. Este atipic pentru gama de fotolii pe care le producem pentru că poate costitui de unul singur o tușă de originalitate destinată confortului pentru ocupantul său.

Celor care iubesc cărțile, celor care îndrăgesc focul și tihna la șemineu ori într-un birou particular, destinat studiului, tuturor le oferim posibilitatea de a-și personaliza modelul de fotoliu Miami după propria estimare estetică.

Puteti alege culoarea pentru lemnul picioarelor, componeta structurii de lemn de fag, însă selectarea stofei ori a pielii naturale este partea cea mai importantă.

Ca și confort este similar cu fotoliu Hemingway, insă este mai cozy, mai puțin formal și se pretează mai mult sofei, decât pielii.