Fotolii

Fotoliu Aviator Aero Konstanz

Dimensiuni standard:
  • dimensiuni gabaritice - Lățime 69 cm, Profunzime 70 cm, Înălțime 82 cm

Informațiile despre preț, finisaje și termene de livrare se comunica prin email sau telefonic

Telefon: 0744.390.004
Email: contact@stejarmasiv.ro

Solicita informatii despre Fotoliu Aviator Aero Konstanz

Pentru a obtine mai multe informatii despre produsul Fotoliu Aviator Aero Konstanz, va rugam sa completati datele de mai jos iar un reprezentant MobelAmadeus.ro va va contacta in cel mai scurt timp.

Culori disponibile

Detalii Fotoliu Aviator Aero Konstanz

Un model arhicunoscut ca design, dar rar întâlnit în ofertele celor de pe piața românească, acest fotoliu Aviator Aero Konstanz este simbolul celor ce gândesc rațional, ce apreciază tehnica și vor să fie înconjurați de simboluri puternice. Structură din lemn masiv, tapițată cu piele naturală sau cu stofă ( imitație de piele) acest tip de fotoliu poate fi fabricat pentru 3 variante distincte de mărime.

Pe lângă fotoliu Aviator Aero Konstanz se pot asorta sofa ori canapele de 2 sau 3 locuri, la care doar șezutul diferă ca mărime, exteriorul respectând același design.

A fost prezentat în revista StejarMasiv.ro în articolul dedicat mobilierului tip Aviator.

Exteriorul fotoliului este construit din foaie de aluminiu autentic, fixat cu nituri ce reprezintă componente de fuselaj de avion. Dimensiunile și forma acestui fotoliu au rolul de a pune în valoarea ocupantul, astfel încât indiferent de afinitățile celui ce se așează, i se transferă automat sentimentul de exclusivitate. Poate fi amplasat cu succes în birouri, săli de întălniri sau spații rezidențiale cu zonă de office. Alegerea unui stil Rustic Industrial ori Steampunk impune atenție acestui model de fotoliu Aviator Aero Konstanz.

Dezvoltăm această colecție și oferim chiar și o oglindă cu ramă îmbrăcată în foaie de aluminiu – modelul de Aero Mirror. În viitor intenționăm dezvoltarea unui birou din seria Aviator pentru a se completa ideea de amenajare.

Poate fi accesorizat cu măsuțele de cafea Lodge.